Game of Thrones rikkoo jälleen piratisointiennätyksiä

Kirjoittaja Juha Tuppi @ 7.5.2014 10:09 Kommentteja (4)

Game of Thrones rikkoo jälleen piratisointiennätyksiä HBO:n Game of Thrones -televisiosarja vaikuttaa kilpailevan lähinnä itsensä kanssa piratisoiduimman ohjelman tittelistä.
TorrentFreak-sivusto raportoi eilen valtaisan suositun Game of Thrones -sarjan uusimman jakson rikkoneen aiemman ennätyksen samanaikaisessa torrentin jakamisessa, joka sekin oli samaisen sarjan nimissä. Tuoreinta jaksoa jaettiin samanaikaisesti 207 054 henkilön kesken, mikä ylittää aiemman 193 413 jakajan ennätyksen peräti 13 641 henkilöllä. Jaksoa oli jaettu yhteensä 1,5 miljoonaa kertaa jo päivän kuluttua sen julkaisemisesta.

HBO on aiemmin ottanut sarjansa suosion piraattien keskuudessa lähinnä "kohteliaisuutena", mutta viime aikoina se on alkanut järjestelmällisesti vaalia tekijänoikeuksiaan muun muassa vaatimalla sarjaan liittyvien kuvakaappausten poistamista sivustoilta sekä "laittomiin trailereihin" viittaavien hakutulosten poistamista hakupalveluista.Tuoreimpien tulosten perusteella HBO:n toimenpiteet eivät ainakaan toistaiseksi näytä vaikuttavan sarjan piratisointiin. Mikäli sarjan suosio jatkuu samankaltaisena, siitä on hyvää vauhtia tulossa taas vuoden piratisoiduin televisiosarja.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

17.5.2014 10:19

Olisi mielenkiintoista tietää onko sarjan laiton lataus vähentynyt HBO nordicin alueella. Ennenhän ei ollut mahdolista seurata "lähes reaaliajassa" ilman piratismia. Vai onkohan kymppi kuussa edelleen ihan liikaa. Itse ainakin maksan jo senkin takia, että muutama sentti saattaa mennä tämänkin sarjan hyväksi.

Ei noita huvita hyllyynkään kerätä. Harvemmin tulee mieleen katsoa jokin sarja uudestaan, mikä sekin on mahdollista tilaajana.

27.5.2014 11:17
narkko
Vahvistamaton

Kuka tollasta p*skaa edes ihan oikeasti katsoo?

37.5.2014 11:26

Jotenkin nurinkurista HBO:lta hyökätä kuvakaappauksia ja fani-tuotoksia vastaan mutta nostaa kädet ilmaan itse jaksojen lataamisen suhteen. Sen verran perseestä tuollainen, että tässä miltei toivoo laittomien nettilatausten lisäätyvän jatkossa kk-maksullisen laillisen palvelun kustannuksella =/

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Hate029:

Ei noita huvita hyllyynkään kerätä. Harvemmin tulee mieleen katsoa jokin sarja uudestaan, mikä sekin on mahdollista tilaajana.

Nuo ja monet muut sarjat löytyy ainakin minun hyllystä ja kokoelmaa päivitän jatkuvasti. Ennemmin DVD/DB-boksit hyllyssä kuin kupinen latauspalvelu valikko TV_ruudulla.


Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti narkko:
Kuka tollasta p*skaa edes ihan oikeasti katsoo?

*selvä trollaus mutta vastaampa siitä huolimatta*
Kaikki jolla on hyvä maku TV-draaman suhteen.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.5.2014 @ 11:28

48.5.2014 17:03
keijo12
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Hate029:
Olisi mielenkiintoista tietää onko sarjan laiton lataus vähentynyt HBO nordicin alueella. Ennenhän ei ollut mahdolista seurata "lähes reaaliajassa" ilman piratismia. Vai onkohan kymppi kuussa edelleen ihan liikaa. Itse ainakin maksan jo senkin takia, että muutama sentti saattaa mennä tämänkin sarjan hyväksi.

Ei noita huvita hyllyynkään kerätä. Harvemmin tulee mieleen katsoa jokin sarja uudestaan, mikä sekin on mahdollista tilaajana.
HBO nordic ei toimi millään lukuisista laitteista mitä mun telkkarissa on kiinni. Lisäksi tietokoneella ja tabletilla oli käyttöliittymä vielä todella hankala ja keskeneräisen oloinen (jos vertaa esim. Netflix/Plex). Joka jakson joutu hakee jostain valikoista erikseen. HBO GO:n tasoisesta palvelusta voisi maksaakkin mutta helppous vie voiton nordicista.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Viikkorahat WhatsApp-viestinä? Facebook esitteli oman maksujärjestelmän Viikkorahat WhatsApp-viestinä? Facebook esitteli oman maksujärjestelmän (13.11.2019 06:18)
Facebookin virtuaalivaluuttaprojektin Libralla ei mene kovin hyvin tärkeimpien tukijoiden kaikottua, mutta se ei estä yhteisöjätin aikomusta valloittaa rahasiirtomarkkinat. Facebook onkin esitellyt ....
Vaasa jäi nuolemaan näppejään – Teslan Gigafactory-tehdas meni Saksaan Vaasa jäi nuolemaan näppejään – Teslan Gigafactory-tehdas meni Saksaan (13.11.2019 05:59)
Tesla aikoo sijoittaa Euroopan Gigafactory-tehtaansa Berliiniin. Tehtaalla valmistetaan Teslan ajoneuvojen lisäksi niissä käytettäviä komponentteja, kuten esimerkiksi akustoja. Tehdas sijoitetaan ....
Tässä on syy miksi Netflix lakkaa toimimasta vanhoissa laitteissa Tässä on syy miksi Netflix lakkaa toimimasta vanhoissa laitteissa (12.11.2019 18:27)
Netflixillä oli näin Black Fridayn alla huonoja uutisia kerrottavana Samsungin vanhojen älytelevisioiden omistajille: suoratoistopalvelun toiminta voi lakata tyystin vuosien 2010 ja 2011 malleissa. ....
Akku tyhjenee nopeasti – Laita heti WhatsApp kuriin näillä asetuksilla Akku tyhjenee nopeasti – Laita heti WhatsApp kuriin näillä asetuksilla (12.11.2019 06:18)
Tässä kuussa moniin Android-puhelimiin ilmestyi outo ongelma. Puhelimien akut tuntuivat tyhjenevän äärimmäisen nopeasti ja syytä käyttäytymiselle ei tunnu löytyvän. Käyttöjärjestelmästä se ei ....
Seuraavien iPhonien kärkiominaisuus paljastui – Apple petaa petiä uusille tuotteille Seuraavien iPhonien kärkiominaisuus paljastui – Apple petaa petiä uusille tuotteille (12.11.2019 06:05)
Laajennettua todellisuutta hyödyntävien lasien tuotekehitykseen menee vielä pari vuotta aikaa, mutta Apple on silti valmiina testaamaan uusia teknologioita käytännössä. Bloombergin tietojen ....

Uutisarkisto