AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung avasi oman museon

Kirjoittaja Valtteri Ahonen (Google+) @ 21.4.2014 12:42

Samsung avasi oman museon Samsung on avannut Koreaan oman innovaatiomuseoksi kutsumansa nähtävyyden.
Viisikerroksisen lasirakennelman sisään on kerätty näyttely aina sähkön keksimisestä Samsungin omiin viimeaikaisimpiin innovaatioihin. Museosta kirjoittaa muun muassa kiertelemään hieman ennen avajaisia päässyt Engadget.

Seoulin lähellä sijaitsevan Suwonin laidalla, Samsungin toimintojen sydämessä, toimivan museon on tarkoitus houkutella muun muassa koululaisryhmiä ja turisteja tutustumaan elektroniikan historiaan ja erilaisiin tärkeisiin saavutuksiin. Engadgetin mukaan tunnelma ja asettelu museossa oli yllättävän neutraali, eikä Samsung ole yrittänyt turhaan nostaa yrityksen nimeä esiin paikoissa joihin se ei kuulu.

Samsung Innovation Museumissa ei ole pelkästään tietoiskuja, vaan myös oikeita näyttelyesineitä, kuten esimerkiksi maailman ensimmäinen televisio. Tietysti yhtiö on saanut valikoida museoonsa historiasta sille parhaiten sopivat palat, mutta valehteluun tai muiden mustamaalaamiseen ei kuitenkaan sorruta. Innovaatiomuseo lienee yksi viimeaikojen mielenkiintoisimmista yrityksistä kiillottaa yrityksen imagoa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto