AfterDawn: IT-alan uutiset

Sonyn uusi usean pelaajan selviytymiskauhupeli H1Z1 lupaa todellisen vapaan pelimaailman

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 10.4.2014 14:36 Kommentteja (3)

Sonyn uusi usean pelaajan selviytymiskauhupeli H1Z1 lupaa todellisen vapaan pelimaailman Sony on selkeästi huomannut zombie-selviytymiskauhupelien suosion, ja haluaa nyt oman osansa kakusta uudella usean pelaajan verkkopelillään.
Sony Online Entertainmentin uusi H1Z1-selviytymiskauhupeli ei tarjoa taustatarinaltaan mitään uutta: virus on päässyt irti maailmaan ja muuttanut valtaosan ihmisväestöstä zombienkaltaisiksi inhokeiksi. Tartunnalta välttyneet yrittävät selvitä vihamielisessä maailmassa vähillä resursseilla tartunnan saaneiden, villieläinten ja muiden ihmisten kanssa kamppaillen.

Pelistä Reddit-palvelussa kertoneen John Smedleyn mukaan peli sen sijaan erottuu muista sen taustalla olevan Forgelight-pelimoottorin avulla, jonka kehutaan kykenevän pyörittämään tuhansia pelaajia samanaikaisesti yhdellä palvelimella. Tämän vuoksi peliin odotetaan kehittyvän oma pelinsisäinen talous sekä yhteisöt, jotka vahvistavat pelin tunnelmaa. Avoin pelimaailma sallii myös resurssien hankkimisen itse maastosta, jolloin pelaajat voivat esimerkiksi käydä kaatamassa puita ja rakentaa niistä linnakkeen. Peliin luvataan myös monipuoliset toimintamahdollisuudet kaikkien esineiden kanssa: tällöin esimerkiksi toinen pelaajaryhmä voi sytyttää puisen linnakkeen tuleen hätistääkseen siellä kykkivät ulos. Lisäksi pelistä luvataan löytyvän monipuolinen esineidenvalmistusjärjestelmä.

H1Z1 tulee olemaan pelattavissa ilman kuukausimaksuja, ja se on tarkoitus julkaista ensin PC:lle ja myöhemmin PlayStation 4 -pelikonsolille. Tämänhetkisten tietojen mukaan pelistä on tulossa Steam-palveluun 4-6 viikon sisään alkuvaiheen pelattava versio 20 dollarin hintaan, kirjoittaa Polygon.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

110.4.2014 14:47

Uskollisena pysyn DayZ:ssä

210.4.2014 17:04

ja taas peli jossa naurettava 3th person.. jeesus ku pelit pitää kusta tuolla mahollisuudella


MB: Z87X-D3H, CPU: i5-4670K 3.4Ghz, GPU: GB 770 Oc 4Gb, Ram: 4x4Gb DDR3 1600Mhz Cl9, HD: 256Gb 840 Pro SSD | 500Gb 850 Evo SSD | WD 1TB Caviar Blue , Case: Fractal Define R4 Black

312.4.2014 23:22
hekoheko6
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti umrej:
ja taas peli jossa naurettava 3th person.. jeesus ku pelit pitää kusta tuolla mahollisuudella
Sä oot tolla sun pikkupippelimäisellä vain-mä-oon-oikeassa-asenteellasi ihan naurettava pelle...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto