AfterDawn: IT-alan uutiset

WhatsApp kommentoi "tietoturva-akkoa" liioitelluksi

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 13.3.2014 13:53 Kommentteja (1)

WhatsApp kommentoi "tietoturva-akkoa" liioitelluksi WhatsApp on odotetusti vastannut Bas Bosschertin kritiikkiin WhatsAppin Android-version viestien vaarantumisesta. Bosschert kertoi eilen, että on päässyt käsiksi SD-muistikortille tallennettuihin WhatsApp viesteihin toisella sovelluksella. Hän pääsi lukemaan kaapatut viestit WhatsAppin uusimmasta Android-versiosta.
WhatsAppin mukaan ongelmia on liioiteltu ja kaikkea ei ole raportoitu täsmälleen kuten on asian laita. Sen mukaan tavallisesti SD-muistikortilla tiedot eivät ole vaarassa, mutta ladattu virus tai haittaohjelma voi vaarantaa tiedot. Yhtiöstä kerrotaan, että uusin sovellusversio parantaa tietoturvaa ja käyttäjien tulisi pitäytyä tunnettujen valmistajien luotetuissa sovelluksissa.

Vaikka muistikortilta tietojen kopioiminen ei ole varsinaisesti WhatsAppin ongelma, niin tulisi yhtiön varmistaa, ettei kopioituja tietoja saada helposti muunnettua luettavaan muotoon. Tämä kohu varmistanee, että 19 miljardin dollarin arvoinen yhtiö keskittyy entistä enemmän tietoturvaan Facebookin alaisuudessa.

Tägit: Facebook WhatsApp
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

114.3.2014 10:56
jepualta
Vahvistamaton

Suosittelen vaihtoa Telegram sovellukseen, toimii hyvin ja on tietoturvallisempi kuin Whatsapp.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto