AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony ilmoitti tapahtumasta tulevassa pelikehittäjien konferenssissa - joko PlayStationin virtuaalilasit tulevat julki?

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 10.3.2014 18:16

Sony ilmoitti tapahtumasta tulevassa pelikehittäjien konferenssissa - joko PlayStationin virtuaalilasit tulevat julki? Mikäli huhut pitävät paikkansa, Sony saattaa julkistaa uuden virtuaalilaitteensa jo ensi viikolla.
Huhut Sonyn PlayStation 4 -pelikonsolilleen kehittämistä virtuaalilaseista ovat kiertäneet internetissä jo pitkään. Viimeisimmät kuulopuheet tulivat väitetyltä sisäpiiriläiseltä, joka kertoi valmistajan suunnittelevan lasien julkistamista ensi viikolla 17. maaliskuuta alkavassa pelikehittäjien konferenssissa (GDC, Game Developers Conference) San Franciscossa.

Konferenssin ohjelma on nyt julkaistu, ja sen mukaan Sony Computer Entertainment (SCE) osallistuu tapahtumaan "innovointia PlayStationilla sekä pelaamisen tulevaisuutta" käsittelevällä esityksellään, joka on listattu ensi viikon tiistaille 18. maaliskuuta. Puhujiksi esitykseen on ilmoitettu SCE:n Amerikan-osaston päällikkö Richard Marks, vanhempi ohjelmistosuunnittelija Anton Mikhailov ja SCE:n Worldwide Studiosin puheenjohtaja Shuhei Yoshida.

Esitelmän tarkasta sisällöstä ei ole tietoa, mutta kaikki merkit odotetulle julkistukselle olisivat kohdillaan - jäämme siis odottamaan, joko Sony lähtee julkisesti mukaan virtuaalisuuden hyödyntämiseen peleissä, ja mikäli näin käy, miten japanilaisyhtiön laite vertautuu esimerkiksi Oculus Rift -virtuaalilaseihin.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto