AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix piikittelee Amazonia lennokkilähettipalvelusta uudella videolla

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 25.2.2014 19:31 Kommentteja (1)

Netflix piikittelee Amazonia lennokkilähettipalvelusta uudella videolla Kuittailu vaikuttaa olevan nykyään olennainen osa suurten yhtiöiden ja valmistajien julkisuustoimintaa.
The Verge raportoi tänään suoratoistopalvelu Netflixin julkaisemasta videosta, jolla se esittelee oman kuvitteellisen lennokkeja hyödyntävän Drone 2 Home -toimitusjärjestelmänsä. Video on selkeä piikki viime vuoden lopulla maailmaa kohahduttaneeseen verkkokauppajätti Amazonin PrimeAir-ohjelmaan, jossa se testaa lennokkeja pakettien toimittamisessa.

Lisäksi Netflix paukuttaa omaa rumpuaan nostamalla videolla liioitellusti esiin kontrastin videon suoratoistamisen ja DVD:n kirjekuoressa toimittamisen välillä - toimitustavoista ensimmäinen on huomattavasti kätevämpi kuluttajan kannalta. Ilmeisesti Amazon on kuitenkin onnistunut herättämään liiketoiminnallaan Netflixin huomion siinä määrin, että videon tekeminen on koettu tarpeelliseksi?

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

125.2.2014 19:53

Aika hauska ja onnistunut parodia mielestäni.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto