AfterDawn: IT-alan uutiset

Virgin Gaming tarjoaa mahdollisuuden otella rahasta Super Street Fighter 4 -pelissä

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 20.2.2014 19:26

Virgin Gaming tarjoaa mahdollisuuden otella rahasta Super Street Fighter 4 -pelissä Oletko kulmakuntasi kovin nyrkkisankari Super Street Fighter 4 -pelissä? Pyyhitkö säännönmukaisesti lattiaa vastustajillasi PlayStation 3- tai Xbox 360 -konsolilla pelatessa? Nyt voit tienata rahaa Virgin Gamingin isännöimissä verkko-otteluissa.
Polygon raportoi tänään Capcomin ja Virgin Gamingin yhteistyöstä rahaotteluiden järjestämisessä maineikkaassa Super Street Fighter 4 -mätkintäpelissä. Otteluihin voi osallistua PlayStation 3- sekä Xbox 360 -pelikonsoleilla, ja tuetuiksi ottelumuodoiksi ilmoitetaan kaksintaistelut tai liigojen muodostaminen 32 pelaajan rajaan saakka.

Ottelut järjestetään Virgin Gaming -sivuston SSF4-kirjautumissivun kautta. Voittajien rahapalkinnot tallennetaan automaattisesti pelaajatilille, josta niitä voidaan käyttää otteluihin panostamiseen tai rahan siirtämiseen käyttäjän pankkitilille. Virgin Gaming järjestää myös palvelun, joka hakee ottelijoita samalta alueelta viiveen minimoimiseksi sekä arvioi pelaajien taitotason reilujen otteluiden takaamiseksi.

Virgin Gaming luonnehtii palveluaan taitopohjaiseksi kisaamiseksi, jolloin otteluihin liittyvää rahallista panostusta ei voida määritellä lain mukaan luvattomaksi vedonlyönniksi tai uhkapeliksi. Palvelun käyttöehdoissa tosin mainitaan erikseen, että mikäli käyttäjän osavaltion tai maan lainsäädäntö kieltää rahasta pelaamisen, palvelua ei voida tarjota.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto