Verkkohuutokauppa eBay hankki PhiSix-yhtiön, tarjoaa virtuaalista vaatteidensovitusta

Kirjoittaja Juha Tuppi @ 20.2.2014 15:55

Verkkohuutokauppa eBay hankki PhiSix-yhtiön, tarjoaa virtuaalista vaatteidensovitusta Verkkohuutokauppa eBayn hankkima PhiSix Fashion Labs tuo 3D-mallinnusosaamisensa helpottamaan ostoskokemusta.
EBay ilmoitti eilen blogissaan hankkineensa tietokonegrafiikkaan ja 3D-malleihin erikoistuneen PhiSix Fashion Labsin. Hankinnan myötä eBay tulee laajentamaan palvelujaan mahdollistamalla vaatteiden virtuaalisen kokeilun verkkokaupassa ennen ostospäätöstä.

PhiSixin kehittämä teknologia osaa simuloida miltä vaatteet näyttävät ja miten ne käyttäytyvät asiakkaan päällä erilaisissa tilanteissa kuten kävellessä tai harjoitellessa golflyöntejä, sekä ehdottaa sopivaa kokoa käyttäjän ilmoittamien mittojen perusteella.

EBay aikoo hyödyntää hankkimaansa teknologiaa kaikissa palveluissaan. Kauppasummaa tai muita tietoja hankinnasta ei ole paljastettu.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto