AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation 4:n käyttäjät raportoivat oudosta näytön sotkevasta viasta

Kirjoittaja Juha Tuppi @ 3.2.2014 18:14

PlayStation 4:n käyttäjät raportoivat oudosta näytön sotkevasta viasta Sonyn PlayStation 4 -pelikonsoli ei vieläkään ole täysin vapaa lapsentaudeistaan - uusin havaittu vika tuo näytölle omituisia ruutuja.
Yhdysvaltojen PlayStation-yhteisön foorumilla ja Reddit-sivustolla on raportoitu uudesta PlayStation 4 -konsolissa ilmenneestä viasta. Asiasta ilmoittaneet käyttäjät ovat kertoneet ääniongelmista, peliohjaimen toimimattomuudesta ja ruutujen ilmaantumisesta näytölle. Vika vaikuttaa ilmenevän heti käynnistettäessä konsolia tai eri pelien yhteydessä.

Vian on arveltu liittyvän näytönohjaimeen tai konsolin laiteohjelmistoon. Tällä hetkellä ongelmaan ei ole tiedossa selkeää ratkaisua, ja mikäli käyttäjät törmäävät vikaan, heitä kehotetaan kääntymään Sonyn puoleen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto