AfterDawn: IT-alan uutiset

Selviytymiskauhupeli DayZ myynyt jo yli miljoona kappaletta, vaikka vielä kehitysvaiheessa

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 14.1.2014 12:26 Kommentteja (1)

Selviytymiskauhupeli DayZ myynyt jo yli miljoona kappaletta, vaikka vielä kehitysvaiheessa Tuoreimpien tietojen mukaan Bohemia Interactiven DayZ -selviytymiskauhupeli on myynyt neljän viikon aikana yli miljoona kappaletta huolimatta siitä, että sen kehitys on vielä kesken.
Bohemia Interactiven DayZ -peli, joka tarjoaa zombikauhua, selviytymistaistelua, usean pelaajan verkkopelimahdollisuuden ja avoimen pelimaailman, julkaistiin alfaversiona myyntiin nelisen viikkoa sitten. Koska kyseessä oli varhaisessa kehitysasteessa oleva peliversio, sen myynnin yhteydessä varoitettiin kuluttajaa ostamasta peliä, mikäli tämä ei halua olla osa pelin kehittämistä eikä ole varautunut mahdollisiin vakaviin ongelmiin ja häiriöihin pelikokemuksen yhteydessä, kirjoittaa Wired.

Tämä ei selvästikään hidastanut pelistä kiinnostuneita, sillä pelin kehittäjä Dean Hall twiittasi eilen pelin varhaisversion myyneen neljässä viikossa yli miljoona kappaletta. Ilmeisesti zombit, moninpeli, selviytymistaistelu ja vapaasti tutkittava laaja pelimaailma ovat kuumaa kamaa tällä hetkellä pelaajien keskuudessa.

Peliä koskevien internet-kirjoitusten perusteella peli saattaa myös turhauttaa, ainakin tällä hetkellä, johtuen uusia ja kokemattomia pelaajia jahtaavista pelaajista: esimerkiksi peliaiheisella Dorkly-sivustolla julkaistu sarjakuva tiivistänee usean DayZ-pelaajan tuskan osuvasti.

Asiasta myös raportoineen Polygonin mukaan DayZ olisi tarkoitus saada betatestaukseen ennen vuoden 2014 loppua.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

114.1.2014 19:42

Viitaten tuohon sarjakuvaan niin kannattaako siellä viipyä? Etit vaan nopeesti vettä ja foodia - sit kohti keskimaata... And tadaa, pelaajista ei oikeestaan ole mitään harmia


MB: Z87X-D3H, CPU: i5-4670K 3.4Ghz, GPU: GB 770 Oc 4Gb, Ram: 4x4Gb DDR3 1600Mhz Cl9, HD: 256Gb 840 Pro SSD | 500Gb 850 Evo SSD | WD 1TB Caviar Blue , Case: Fractal Define R4 Black

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Toyota pelästyi – Keskeytti kokeet itsestään ajavilla autoilla Toyota pelästyi – Keskeytti kokeet itsestään ajavilla autoilla (21.3.2018 10:25)
Jalankulkijan kuolemaan johtanut onnettomuus Arizonassa tällä viikolla on saanut itsestään ajavia autoja kehittävät yhtiöt varpailleen. Ainakin Toyota on päättänyt keskeyttää teknologian testaamisen ....
1 kommentti
Google on ostamassa takavuosien kuuman kamerakehittäjän pilkkahintaan Google on ostamassa takavuosien kuuman kamerakehittäjän pilkkahintaan (21.3.2018 09:56)
Lytro oli jotain vuosia sitten todella kuuma startup-yhtiö, jolla ei tuntunut olevan ongelmia saada toiminnalleen rahoitusta. Valokenttäkameraa, jonka avulla voidaan säädellä tarkennusta jälkikäteen, ....
Nokian hirviökamerapuhelin saa haastajan – Tässä puhelimessa on 40 MP:n kamera Nokian hirviökamerapuhelin saa haastajan – Tässä puhelimessa on 40 MP:n kamera (21.3.2018 09:15)
Nokian 808 Pureview- ja Lumia 1020 -älypuhelimet muistetaan yhdestä seikasta: massiivisesta 41 megapikselin kamerasta. Puhelimet ovat saamassa modernimman haastajan, sillä Huawei on päättänyt ....
WhatsAppin perustajalta yllättävä kehotus – Poista Facebook-tilisi WhatsAppin perustajalta yllättävä kehotus – Poista Facebook-tilisi (21.3.2018 09:06)
Facebook osti pikaviestipalvelu WhatsAppin vuonna 2014 noin 19 miljardilla, mikä teki palvelun perustaneista Jan Koumista ja Brian Actonista kohtuullisen hyvin toimeentulevia. Rahalla ei saa ....
Google Play tuo suoratoistopelit Androidille Google Play tuo suoratoistopelit Androidille (20.3.2018 18:00)
Suoratoistettavista sovelluksista on ollut puhetta jo useita vuosia, mutta nyt ne näyttäisivät olevan tulossa ryminällä Androidille. Google on nimittäin esitellyt uuden Play Instant -ominaisuuden, ....

Uutisarkisto