AfterDawn: IT-alan uutiset

Blizzard varoittaa World of Warcraftin pelaajia troijalaisesta

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 6.1.2014 15:57

Blizzard varoittaa World of Warcraftin pelaajia troijalaisesta World of Warcraftin kehittäjä Blizzard Entertainment on julkistanut varoituksen suositun hallintatyökalun valeversion mukana tulevasta haittaohjelmasta.
Wired raportoi tänään Blizzard Entertainmentin julkistamasta varoituksesta, jonka mukaan World of Warcraft -verkkoroolipelin lisäosien hallintaan tarkoitetusta Curse Client -työkalusta on internetissä valeversio, joka sisältää käyttäjän tilitiedot ja autentikaattorisalasanan varastavan troijalaisen. Valeversio voi näkyä hakutuloksissa mainoslinkkinä, joka johtaa virallisen näköiselle sivustolle, josta saastunut versio on ladattavissa.

Battle.netin World of Warcraft -foorumilta löytyy neuvoja, miten päästä troijalaisesta eroon.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto