AfterDawn: IT-alan uutiset

Anssi Kela vastasi Spotify-kirjoituksen synnyttämään kritiikkiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 14.11.2013 11:46

Anssi Kela vastasi Spotify-kirjoituksen synnyttämään kritiikkiin Suomalainen laulaja-lauluntekijä Anssi Kela on kirjoittanut uuden blogikirjoituksen, jossa hän pui marraskuun alussa julkaistun Spotify-tekstin vastaanottoa ja vastaa sen synnyttämään kritiikkiin.
Kelan mukaan varsinaisten Spotify-rojaltien lisäksi hän saa Teostolta erillisen soittokertoihin perustuvan korvauksen, koska hän tekee itse omat kappaleensa. Muussa tapauksessa hänen tienestinsä rajoittuisivat pelkästään Spotify-rojalteihin. Kela ei osaa tarkalleen sanoa kuinka suuri Teoston maksama korvaus on, mutta ilmeisesti summa jää Spotify-rojalteja (Levottoman tytön reippaalla miljoonalla soitolla n. 2 340 euroa) selvästi pienemmäksi.

Tekstissään Kela huomauttaa, ettei hänen kirjoituksessa ollut tarkoitus pohtia onko hän korvauksiin tyytyväinen vai ei. Tarkoituksena oli kertoa kaikille avoimesti faktat, eli kuinka paljon Spotifylla oikein tienaa per kuuntelukerta.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion (12.12.2018 17:17)
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on julkaissut viime vuoden malleilleen uuden päivityksen. Beetaohjelmassa jakeluun on päässyt nyt Android 9.0 Pie -päivitys, joka tuo laitteille melkoisesti uutta. ....
Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan (12.12.2018 13:40)
Amazon aikoo avata Lontooseen Amazon Go -ruokakaupan, kertoo The Telegraph. Toteutuessaan se olisi ensimmäinen Amazon Go -kauppa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yhdysvalloissa liikkeitä on seitsemän kappaletta. ....
Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin (12.12.2018 12:49)
Amazon Web Services kertoi tänään Tukholmassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa pilvipalveluliiketoiminnan uuden alueen Ruotsissa. Uuden alueen myötä Amazon Web Services pystyy tarjoamaan ....
Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan (12.12.2018 10:23)
Bloomberg julkaisi tänä syksynä ison paljastusuutisen, jossa uutistoimisto väitti kiinalaisten vakoilevan teknologiayrityksiä Super Micronin kehittämiin palvelinemolevyihin piilotettujen vakoilupiirien ....
Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla (12.12.2018 09:49)
Päälle puettava teknologia on elänyt kultakautta viimeiset vuodet, mutta trendinä se ei ole mitenkään uusi. Puma yrittää tuoda vanhat hyvät ajat mieliin julkaisemalla uudelleen "maailman ensimmäiset ....

Uutisarkisto