AfterDawn: IT-alan uutiset

Anssi Kela vastasi Spotify-kirjoituksen synnyttämään kritiikkiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 14.11.2013 11:46

Anssi Kela vastasi Spotify-kirjoituksen synnyttämään kritiikkiin Suomalainen laulaja-lauluntekijä Anssi Kela on kirjoittanut uuden blogikirjoituksen, jossa hän pui marraskuun alussa julkaistun Spotify-tekstin vastaanottoa ja vastaa sen synnyttämään kritiikkiin.
Kelan mukaan varsinaisten Spotify-rojaltien lisäksi hän saa Teostolta erillisen soittokertoihin perustuvan korvauksen, koska hän tekee itse omat kappaleensa. Muussa tapauksessa hänen tienestinsä rajoittuisivat pelkästään Spotify-rojalteihin. Kela ei osaa tarkalleen sanoa kuinka suuri Teoston maksama korvaus on, mutta ilmeisesti summa jää Spotify-rojalteja (Levottoman tytön reippaalla miljoonalla soitolla n. 2 340 euroa) selvästi pienemmäksi.

Tekstissään Kela huomauttaa, ettei hänen kirjoituksessa ollut tarkoitus pohtia onko hän korvauksiin tyytyväinen vai ei. Tarkoituksena oli kertoa kaikille avoimesti faktat, eli kuinka paljon Spotifylla oikein tienaa per kuuntelukerta.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto