Berliiniläinen startup-yritys hakee rahoitusta ilmaan heitettävälle pallokameralle

Kirjoittaja Juha Tuppi @ 12.11.2013 17:45

Berliiniläinen startup-yritys hakee rahoitusta ilmaan heitettävälle pallokameralle Panono, Berliinissä toimiva startup-yritys hakee rahoitusta 36 linssillä varustetulle pallokameralle, joka kykenee ottamaan ilmaan heitettäessä 360 x 360 asteen panoraamakuvia.
Cnet raportoi Panonon käynnistämästä Indiegogo-kampanjasta, jolla se pyrkii hankkimaan rahoitusta kameralleen. Kamera on pallon muotoinen, 11 cm halkaisijaltaan ja painaa noin 300 grammaa. Kameran 36 linssiä on suunniteltu laukeamaan yhtä aikaa kameran saavuttaessa lakikorkeutensa ilmaan heitettynä. Saatu 360 x 360 asteen panoraamakuva on mahdollista välittää heti matalaresoluutioisena älypuhelinsovellukseen, ja tarkempi 72 megapikselin kuva on valmis muutamassa minuutissa julkaistavaksi vaikka Panonon pilvipalvelussa.

Kampanjasivulla kameran todetaan sopivan dynaamisten tilanteiden kokonaisvaltaiseen tallentamiseen. Valmiita kuvia voidaan pyöritellä joko tabletilla tai nettiselaimessa Google Street Viewin tyyliin. Kameran tallennuskapasiteetiksi luvataan noin 400 panoraamakuvaa, ja tiedonsiirto tapahtuu Bluetoothilla tai Wi-Fi-yhteydellä.Kameran kampanjahinnaksi on ilmoitettu 549 dollaria ja toimitusajankohdaksi syyskuu 2014.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö (22.1.2020 17:31)
Motorola Razr -mallisto on noussut Yhdysvalloissa samanlaiseen kulttimaineeseen kuin Nokia 3310 on Suomessa. Siksi uuden Motorola Razr -puhelimen lanseeraus on maassa iso uutinen. Vielä isommaksi ....
Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa (22.1.2020 17:09)
WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ....
Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen (22.1.2020 10:53)
Google on kertonut Bett -tapahtumassa pidentävän Chrome OS -laitteiden ohjelmiston päivitystukea kahdella vuodella vuoden 2020 tai sen jälkeen julkistettujen laitteiden kohdalla. Aikoinaan ....
Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun (22.1.2020 06:21)
Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, ....
Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa (22.1.2020 05:54)
Apple on tilannut uuden iPhonen tuotannon alkavaksi helmikuussa jotta uutukainen voidaan esitellä yleisölle maaliskuun aikana. iPhonien myynnin sanotaan olleen viime aikoina korkealla tasolla ....

Uutisarkisto