AfterDawn: IT-alan uutiset

YouTuben käyttö mobiililaitteilla kasvanut nopeasti

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 18.10.2013 09:20 Kommentteja (1)

YouTuben käyttö mobiililaitteilla kasvanut nopeasti Google paljasti eilen illalla odotettua paremman osavuosituloksen. Liikevaihto kipusi 14,98 miljardiin dollariin, josta jäi liikevoittoa 2,97 miljardia dollaria.
Digitaalisten sisältöjen kulutus on hajaantunut PC:stä monille erikokoisille näyttöpäätteille, minkä takia Googlekin on ryhtynyt tarjoamaan Enhanced campaigns -nimistä mainosratkaisua, jossa mainostaja kohdentaa mainoksensa hakusanoihin näyttöpäätteestä riippumatta. Yhtiön mukaan tämä on lisännyt mobiilihakusanojen kiinnostavuutta.

Verkkopalveluiden käytön siirtyminen tietokoneista mobiiliin näkyy erityisen voimakkaasti YouTuben kohdalla. Kaksi vuotta sitten vain kuusi prosenttia YouTuben liikenteestä tuli mobiilista, nykyään lukema on jo 40 prosenttia.

Googlen muutama vuosi sitten ostama Motorola on edelleen tappiolla. Yksikkö oli heinä-syyskuussa 248 miljoonaa dollaria miinuksella, mutta Googlen mukaan yhtiön Motorola-strategia on vielä alkutekijöissä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

120.10.2013 14:32

"tätä videota ei voi toistaa laitteellasi"

Terveisin Lumia 925 ja Youtube

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto