AfterDawn: IT-alan uutiset

Viidesosa Spotifyn musiikista on jäänyt ilman kuulijaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 14.10.2013 16:52 Kommentteja (2)

Viidesosa Spotifyn musiikista on jäänyt ilman kuulijaa Viisi vuotta täyttäneen Spotifyn musiikkikatalogista löytyy jo yli 20 miljoonaa kappaletta ja valikoima paisuu päivittäin 20 000 uudella biisillä (vuoden 2012 lopun tieto).
Palvelun kuunnelluin biisi on Macklemore & Ryan Lewisin kappale Thrift Shop 150,8 miljoonalla kuuntelukerrallaan (YouTubessa kappaleen musiikkivideota on toistettu lähes kolme kertaa enemmän). Kaikkia muitakin top 10:n kuunnelluimpia kappaleita on toistettu yli 100 miljoonaa kertaa. Huippusuosittujen kappaleiden ja jatkuvasti laajenevan musiikkikirjaston varjoon on jäänyt paljon musiikkia, jota ei ole kuunneltu vielä kertaakaan.

Artic Startupin mukaan noin joka viides Spotifyhin lisätty kappale jää kokonaan ilman kuuntelua. Kappalemääränä se tarkoittaa noin neljää miljoonaa kappaletta. Applen iTunes-musiikkikaupalle vastaavaa lukua ei ole ilmeisesti vielä mitattu.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Spotify
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

115.10.2013 06:07

nyt kaikki hipsterit äkkiä etsimään uusi lempibändi


HIROSHIMA 45
TSHERNOBYL 86
WINDOWS 95

215.10.2013 15:51

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:
nyt kaikki hipsterit äkkiä etsimään uusi lempibändi
Repesin huolella :D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto