AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

Viestintävirasto palvelunestohyökkäyksen kohteena

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 3.9.2013 16:51

Viestintävirasto palvelunestohyökkäyksen kohteena Viestintävirasto on kertonut, että sen www.cert.fi-palvelin oli palvelunestohyökkäyksen kohteena sunnuntai-iltapäivästä. Hyökkäykset tapahtuivat kahdessa osassa ja kestivät noin 20 minuuttia.
CERT-FI:n mukaan tuntematon hyökkääjä aiheutti liikennettä useita gigabittejä sekunnissa chargen-palvelunestolla. Suomalaisia IP-osoitteita on mukana vain muutamia, joten hyökkäys tuli pääosin ulkomaisista IP-osoitteista.

Viime viikon aikana hyökkäyksen kohteena oli muun muassa MTV3 sekä muita suomalaisyrityksiä. Viestintävirasto kertoo tiedotteessaan, että se "tekee asiasta rikosilmoituksen ja suosittelee rikosilmoituksen tekemistä myös muille palvelunestohyökkäysten kohteeksi joutuneille".

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto