AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple: Amazon saa pitää Appstoren nimen ennallaan

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 10.7.2013 10:46

Apple: Amazon saa pitää Appstoren nimen ennallaan Apple on luopunut vaateistaan App Store -kiistaassa Amazonin kanssa. Yhtiöiden välille syntyi närää kun Amazon avasi vuonna 2011 Appstore-sovelluskaupan. Applen mielestä kaupan nimi loukkaa sen App Store -tavaramerkkiä ja johdattaa kuluttajia harhaan.
Nyt kun Applen App Store on täyttänyt viisi vuotta, on yhtiö päättänyt luopua jutusta kokonaan. Yhtiön edustajan mukaan sovelluskauppa on paisunut jo niin suureksi, ettei kuluttajilla koeta olevan epäselvyyttä mistä Applen laitteille tarkoitetut sovellukset löytyvät.

Amazon on ollut kokoajan sitä mieltä, ettei sovelluskaupan nimi johda harhaan. App store on yhtiön mielestä geneerinen termi, jolla viitataan kauppaan, josta voi ladata sovelluksia.

Yhteisymmäryykseen päästiin kun oikeuskäsittelystä vastaava tuomari laittoi yhtiöt sopimaan riitansa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto