Suomalaisyhtiö tarjoaa maksu-tv:tä ilmaiseksi mainosten katselua vastaan

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 1.7.2013 16:44 Kommentteja (7)

Suomalaisyhtiö tarjoaa maksu-tv:tä ilmaiseksi mainosten katselua vastaan Suomalainen Neonella on lanseeraamassa Flex-TV:ksi kutsumansa palvelun, jonka tarkoituksena on tarjota käyttäjille maksullisten tv-kanavien sisältöä vastineeksi mainosten katselusta. Palvelua on tarkoitus pilotoida elokuusta alkaen tuhannen lapsiperheen voimin.
Flex-TV perustuu televisioon kytkettävään Android-pohjaiseen lisälaitteeseen, joka sisältää digivirittimen television katselua varten. Perinteisten tv-kanavien lisäksi laitteella voi käyttää myös netin ilmaisia ja maksullisia videopalveluita. Pilotin aikana mukana on ilmaisten netti-tv-kanavien lisäksi suomalaisen Makuunin virtuaalinen videovuokraamo, mutta tulevaisuudessa tarjontaa pyritään kasvattamaan esimerkiksi HBO:n ja muiden vastaavien toimijoiden normaalisti maksullisilla sisällöillä.

Neonellan tavoitteena on luoda järjestelmä, jossa käyttäjä pääsee käsiksi maksullisiin tilausvideopalveluihin vain katsomalla laitteen käynnistyksen yhteydessä esitettäviä mainoksia. Mainoksia näytetään kerralla kolme ja niistä on tarkoitus tehdä interaktiivisia, millä saadaan enemmän tietoa katsojan kiinnostuksen kohteista.Esimerkiksi peukuttamalla mainoksia ylöspäin tai alaspäin käyttäjä ansaitsee pisteitä, joita voi käyttää maksullisten palveluiden käyttöön. Neonellan toimitusjohtajan Jussi Myllylän arvion mukaan keskivertokäyttäjä tienaa viikossa tarpeeksi "pisteitä" yhden ilmaisen elokuvan ja maksu-tv-kanavan katsomiseen. Mitä enemmän on valmis katsomaan mainoksia ja luovuttamaan tietoa katselutottumuksistaan mainostajille, sitä enemmän tarjolla on ilmaista sisältöä.

Neonella toimittaa pilottivaiheeseen osallistuville Flex-TV-laitteen 60 euron hintaan, virallisen lanseerauksen aikaista hintaa ei ole vielä vahvistettu. Tulevaisuudessa Neonella pyrkii liittämään Flex-TV-palvelunsa osaksi Android-pohjaisia televisioita, joiden hintaa voitaisiin hilata alaspäin mainostuottojen avulla.

Päivitys 17:15: Lisätty maininta laitteen hinnasta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

11.7.2013 17:10

Onko tuo laite myös ilmainen? Tuskin monikaan on tuosta valmis maksamaan mitään mikäli pääsee katselemaan mainoksia.

Ja toiseksi, kuinka monta kertaa elokuvan tai tv-sarjan katselun aikana näytetään mainoksia? 5min välein?

21.7.2013 17:17

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti leipuri777:
Onko tuo laite myös ilmainen? Tuskin monikaan on tuosta valmis maksamaan mitään mikäli pääsee katselemaan mainoksia.

Ja toiseksi, kuinka monta kertaa elokuvan tai tv-sarjan katselun aikana näytetään mainoksia? 5min välein?
Lisäsin laitteen hinnan tekstiin.

Kuten uutisessakin sanotaan, niin mainoksia näytetään kolme kappaletta aina laitteen käynnistyessä, ei koskaan kesken katselun.

31.7.2013 20:09

Flex-TV laite on tulossa myöhemmin tänä vuonna ei mainosrahoitteisena myyntiin verkkokauppojen kautta, hinta menee 100-120 euron välille.

Jussi Myllylä
Neonella

41.7.2013 20:58

ihmeelliseltä kuulostaa että jos ymmärsin oikein niin pitäisi useamman kerran käynnistää uudelleen katsoa mainos painaa peukku ylös/alas ja sitten 2 muuta mainosta perään, sammuttaa laite laittaa päälle sama juttu kunnes on tarpeeksi pisteitä että voi katsoa yhden leffan? aika tyhmää jos on niin, miksei voisi mielummin tulla mainoksia katsottavan välissä niinkuin tv:ssä tai ruuduussa tai katsomossa? niin siis saman verran kuin tulisi telkusta muutenkin ettei ihan naurettavaksi mene, ja niille jotka ei tahdo niitä mainoksia niin voisivat maksaa esim 4 euroa kuussa jolloin mainoksia on puolet vähemmän ja 8 euroa ei ollenkaan mainoksia.

ja minusta on älytöntä että tarvisi lisäkilke hankkia televisioon, eikö voisi olla sovellukset mobiililaitteille ja tietokoneelle.

edit mutta hyvä idea ja toivottavasti teette siitä niin hyvän jolloin siitä tulisi suosittu että sillä saisitte laajennnettua yhtiötänne :)

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 1.7.2013 @ 21:01

52.7.2013 01:55

Ostakaa laite ja sitte 2kk palvelu nurin koska haastettu oikeuteen ja firman rahat ei riitä korvaamaan miljoonalaskuja... Ei kiitos


MB: Z87X-D3H, CPU: i5-4670K 3.4Ghz, GPU: GB 770 Oc 4Gb, Ram: 4x4Gb DDR3 1600Mhz Cl9, HD: 256Gb 840 Pro SSD | 500Gb 850 Evo SSD | WD 1TB Caviar Blue , Case: Fractal Define R4 Black

62.7.2013 09:04

Palvelu jossa on pakko katsoa mainoksia eli digitaalista jätettä. Sekä kerätään tietoa mitä ohjelmia katsot. Ei kiitos.

72.7.2013 10:05

Ei onnistu...

...jos tarvitaan erillinen android boksi. Kodit ovat jo täynnä televisioita, pelikonsoleita, DVD soittimia yms joihin voi asentaa tällaisia aplikaatioita.

...jos et saa applikaatiota näihin laitteisiin niin et ole vakavissasi ja odotusarvo ei ole hyvä.

...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... (27.5.2020 18:30)
Hintakatsauksemme Suomen SSD-levyjen hintoihin on jälleen täällä. Eri kokoluokista olemme kaivaneet esille kaikkein edullisimmat SSD-levyt mitä Suomessa myynnissä on.
1 kommentti
Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i (27.5.2020 18:26)
Lenovo on julkaissut kaksi 2-in-1 -kannettavaa tietokonetta, jotka pyörittävät Windows 10 -käyttöjärjestelmää ja tukevat LTE-yhteyksiä. Yoga Duet 7i on varustettu 13-tuumaisella IPS 2K -kosketusnäytöllä ....
OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia (27.5.2020 17:13)
OnePlus nousi kansan tietoisuuteen vuonna 2014 aggressiivisella mainoskampanjalla, jossa se puhui lippulaivantappajasta, jonka hinta on vain murto-osa huippuvalmistajien laitteesta. OnePlus ....
OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen (27.5.2020 16:57)
OnePlus tunnetaan erityisesti laadukkaista ja kohtuuhintaisista älypuhelimista, mutta samalla yhtiö on profiloitunut ohjelmistopäivitysten rintamalla tuomalla älypuhelimiinsa päivityksiä takuuvarmasti ....
Skullcandy julkaisi neljä täysin langatonta nappikuuloketta: Push Ultra, Indy Evo, Indy Fuel ja Sesh Evo Skullcandy julkaisi neljä täysin langatonta nappikuuloketta: Push Ultra, Indy Evo, Indy Fuel ja Sesh Evo (27.5.2020 16:21)
Skullcandy julkaisi kerralla peräti neljä kappaletta täysin langattomia kuulokkeita: Push Ultra, Indy Evo, Indy Fuel ja Sesh Evo. Näiden kuulokkeiden hinnat alkavat 79 eurosta ja yltävät 139 euroon. ....

Uutisarkisto