AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony julkaisi korjauspäivityksen rikkoutuneille PlayStation 3 -konsoleille

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 27.6.2013 10:39

Sony julkaisi korjauspäivityksen rikkoutuneille PlayStation 3 -konsoleille Sony on julkaissut lupaustensa mukaisesti korjauspäivityksen PlayStation 3 -pelikonsoleille, jotka edellinen päivitys onnistui rikkomaan.
Toimivaan konsoliin päivityksen asentaminen onnistuu tavalliseen tapaan, mutta rikkoutuneiden konsoleiden omistajien pitää ladata päivitystiedosto Sonyn verkkosivuilta ja noudattaa yhtiön laatimia ohjeita. Päivityksen asentamiseksi tarvitaan USB-muistitikku ja konsoli pitää käynnistää vikasietotilaan. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä. Päivityksen voi ladata myös suomenkielisten PlayStation-sivujen kautta.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto