Instagramin käyttäjät latasivat vuorokaudessa yli viisi miljoonaa videota

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 24.6.2013 11:05

Instagramin käyttäjät latasivat vuorokaudessa yli viisi miljoonaa videota Instagram laajeni viime viikolla valokuvista liikkuvaan kuvaan mahdollistettuaan 15 sekunnin videopätkien kuvaamisen ja jakamisen.
Lähtö on ollut lentävä, sillä palvelussa jaettiin ensimmäisen 24 tunnin aikana yli viisi miljoonaa videopätkää. Parhaimmillaan palvelun lisättiin yhdessä minuutissa 40 tunnin edestä videota. Uudella aluevaltauksella Instagram, jonka nykyisin omistaa yhteysöpalvelu Facebook, yrittää laittaa kampoihin Twitterin kehittämälle Vinelle.

Instagramin etuna on sen jo valokuvilla saavuttama suosio: sillä on 130 miljoona aktiivista käyttäjää. Vinen käyttäjiä on kesäkuun alussa julkistettujen lukujen mukaan 13 miljoonaa. Instagramin video-ominaisuus toimii sekä iOS:llä että Androidille. Vine tuli Android-käyttäjien saataville aiemmin tässä kuussa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto