AfterDawn: IT-alan uutiset

Applekin toi toimistosovelluksensa pilveen

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 11.6.2013 14:37

Applekin toi toimistosovelluksensa pilveen Enää Apple-käyttäjän ei tarvitse poiketa tutulta polulta Googlen tai Microsoftin netissä toimiviin toimistosovelluksiin. Eilisessä WWDC:n keynote-puheessa Apple paljasti oman versionsa toimistosta pilvessä, joka on iWork-paketti yhdistettynä iCloudiin.
Kuten Googlen ja Microsoftinkin versiot, sovellus pitää tärkeät dokumentit viimeisimpine versioineen koko ajan saatavilla. Mukana ovat Pages, Keynote ja Numbers, joiden dokumentteja on myös helppo jakaa esimerkiksi projektityöskentelyä varten.

Tuore iWork for iCloud tukee luonnollisesti kaikkia Applen laitteita iPhonesta iPadiin ja Mac-tietokoneisiin. Apple esitteli WWDC:ssä lisäksi mahdollisuutta editoida dokumentteja selaimen avulla myös Windows-koneilla. Sovellus tukee Office-dokumenttien avaamista ja editointia.

Pilvitoimisto on aluksi tarjolla beta-versiona kehittäjille ja yleiseen käyttöön se saapuu myöhemmin tänä vuonna.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Viimeisimmät uutiskommentit

Uutisarkisto