AfterDawn: IT-alan uutiset

Videolla: E3-messuilla esiteltiin Xbox Onen lippulaivapelejä

Kirjoittaja Sami Koivunen (Google+) @ 10.6.2013 22:21 Kommentteja (1)

Videolla: E3-messuilla esiteltiin Xbox Onen lippulaivapelejä Uuden Halon kerrotaan saapuvan ensi vuonna. Pelistä ei saatu paljoa Xbox One -tapahtumassa juuri muuta tietoa kuin, että kuvataajuus tulee olemaan jopa 60 kuvaa sekunnissa. Battlefield 4:n lisäosan Second Assaultin kerrotaan saapuvan ensimmäisenä Xbox One -konsolille.
The Witcher 3: Wild Hunt esitteli mahdollisuutta käyttää Kinectin ääniohjausta nopeiden pelikäskyjen tekemiseen. Titanfallin kerrotaan saapuvan Xboxille keväällä 2014.

Dead Rising 3 -peli lupaa avoimen ympäristön ja lyhyitä latausaikoja. Remedyn Quantum Break yhdistelee tv-sarjaa ja pelaamista. Sarjan katseleminen opettaa pelaajaa pelaamaan itse peliä. Project Spark esitteli mahdollisuutta yhdistää pelaamiseen Windows-tabletti.

Forza Motorsport 5 -autopelin esiteltiin käyttävän pilvilaskentaa kehittyneemmän tekoälyn saavuttamiseksi. Pelissä tietokonekuskit oppivat tuntemaan pelaajan ajotavat ja mukauttavat ajotyyliään sen mukaisesti.

Lisäksi tapahtumassa esiteltiin muun muassa Crimson Dragon, Minecraft Xbox One Edition ja yksinoikeudella Xbox Onelle saapuva Ryse: Son of Rome. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain päähahmo Solid Snaken ääninäyttelijänä nähdään 24-sarjasta tuttu Kiefer Sutherland.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

111.6.2013 10:39

Ai pelitkin nykyään LIPPULAIVAPELEJÄ v**** että ärsyttää tuo sanan tukeminen joka paikaan. Luulis että suomen rikkaassa kielessä löytyisi ylistys sanoja eri tilanteisiin.

No onneksi pääsee taas iltaan lippulaivatyöhön ;)


”siis ihan jotain muuta”

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto