Google laittaa Mapsin ulkoasun uusiksi - kartat keskiöön

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 8.5.2013 18:35

Google laittaa Mapsin ulkoasun uusiksi - kartat keskiöön Google aikoo uudistaa karttapalvelunsa ulkoasua tuomalla varsinaiset kartat enemmän keskiöön, paljastavat epävirallisen Google-blogin julkaisemat ruutukaappaukset.
Uudessa versiossa tieto esitetään koko ikkunan kokoiseksi laajennetun kartan päällä erilaisina laatikoina, jotka korvaavat pitkään nettiversiossa käytetyn sivupalkin. Myös kartan värit ja ikonit ovat päivittyneet. Uusi modernimpi ulkoasu muistuttaa erityisesti Googlen karttojen iOS-version ulkoasua.

Google Operating System -blogin julkaisemien kuvien perusteella yksi merkittävimmistä uudistuksista ulkoasun lisäksi olisi karttojen parempi integraatio sosiaaliseen mediaan eli Googlen tapauksessa Google+-palveluun. Kuvissa näkyy, että tulevaisuudessa hakukohteita on mahdollisuus esimerkiksi suodattaa vain niihin, joita some-kontaktit ovat suositelleet.

Tarkempia tietoja uuden ulkoasun lanseerauksesta ei ole olemassa, mutta potentiaalinen ajankohta voisi olla ensi viikolla pidettävä Google I/O.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto