AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix täydensi sarjavalikoimaansa ihmissusikauhulla

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 19.4.2013 12:16 Kommentteja (8)

Netflix täydensi sarjavalikoimaansa ihmissusikauhulla Netflixin tuottaman sisällön kirjo on kasvanut uuden Hemlock Grove -sarjan myötä. Ihmissusia käsittelevän kauhusarjan kaikki ensimmäisen tuotantokauden jaksot ovat nähtävissä tästä päivästä alkaen Netflixistä.
Brian McGreevyn romaaniin perustuvaa ja Eli Rothin ohjaamaa Hemlock Grovea kuvaillaan palvelussa seuraavasti (tunnelmaan virittäytymisessä auttaa jutun lopusta löytyvä traileri):

"Kuolevan teräskaupungin metsiköstä löytyy raadeltu teinitytön ruumis. Pikkupaikkakunnan omalaatuisista asukkaista tulee epäiltyjä, kun raakaa tappajaa etsitään. Tapahtuman varjo lankeaa niin vastatulleiden kiertolaisten kuin varakkaan Godfreyn klaanin ylle. Hemlock Grovella on hämäräpuoli, ja jokaisella on synkkä salaisuutensa."

Myöhemmin tänä vuonna nähdään toinenkin uusi Netflix-sarja, Orange is the New Black. Kolmas uutuus on Arrested Developmentin neljäs tuotantokausi, jonka kolme edeltävää tuotantokautta nähtii vuosina 2003–2006 Foxilla. Ensivuoden suunnitelmiin kuuluu House of Cardsin toinen tuotantokausi sekä uusi scifitrilleri Sense8.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

119.4.2013 22:18

Only in Netflix... and many torrent site.


Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.

220.4.2013 16:25

"Hemlock Grove is an American horror/thriller television series for Netflix from executive producer Eli Roth, developed by Brian McGreevy & Lee Shipman, and produced by Gaumont International Television. It is based on McGreevy's novel Hemlock Grove, which was released on March 27, 2012.[1] On January 9, 2013, Netflix announced that Hemlock Grove will premiere April 19, 2013.[2] The show takes place in Hemlock Grove, Pennsylvania, a fictional small town."

eli kaip sen torruna saa sen jälkee ko ovat sen esittäneet flixis ekana

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20.4.2013 @ 16:26

320.4.2013 19:20

Ja tämänkin sarjan piratisoinnin voi selittää, kun ei ole järkevään hintaan, saati helposti saatavilla mistään...

420.4.2013 20:58

Minulta ainakin liikenee NEtflixille se 8e kuukaudessa ihan ilomielin, kun itselleni sieltä löytyy katsottavia sarjoja kuitenkin useampi kappale ja lisää on tulossa koko ajan. 8 euroa tarkoittaa muutamaa oluttuoppia baarissa, ei tunnu missään. Ja Netflix on itselleni vieläpä kätevämpi kuin torrentit, kun pleikkarin kautta vain klikkaa sarjat pyörimään.

521.4.2013 0:31

@epoksi: Samoin. Netflix (ja Spotify) on palvelu josta maksaa mielellään. PS3:lla käytän minäkin. 8€ on summana sellainen, että niitä kaljoja saa baarissa käytännössä yhden. Paitsi jos sattuu olemaan paikoista mitä parhaimmissa, eli Kallion baareissa.


ystävällisin terveisin, jehu

621.4.2013 15:13

@epoksi: @jehu80: Sama homma täälä Netflixi pleikkari 3:ssa ahkerassa käytössä ja Spotify muusiikilla liittymän yhteydessä. :)

722.4.2013 15:08

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lauzi:
Ja tämänkin sarjan piratisoinnin voi selittää, kun ei ole järkevään hintaan, saati helposti saatavilla mistään...
Siis tämähän juuri on järkevään hintaan ja helposti saatavilla.

822.4.2013 18:06

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sendo_:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lauzi:
Ja tämänkin sarjan piratisoinnin voi selittää, kun ei ole järkevään hintaan, saati helposti saatavilla mistään...
Siis tämähän juuri on järkevään hintaan ja helposti saatavilla.


Sarkasmi...

las ballenas son el camino

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto