AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft pyytää anteeksi työntekijän Xbox-kommentteja

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 6.4.2013 10:37 Kommentteja (4)

Microsoft pyytää anteeksi työntekijän Xbox-kommentteja Microsoft pahoittelee yhtiön työntekijän äskettäin Twitterissä esittämiä tulevaan Xboxiin liittyviä kommentteja. Microsoftin mukaan työntekijän kommentit eivät edusta yhtiön virallista linjaa, jossa asiakkaan kuunteleminen on tärkeää.
Microsoft Studiosin luova johtaja Adam Orth kommentoi toissa päivänä huhuja, joiden mukaan yhtiön tuleva Xbox-konsoli vaaitisi jatkuvan internetyhteyden. "Anteeksi, mutta en ymmärrä draamaa liittyen nettiyhteyden vaatimukseen. Kaikki laitteet ovat nykyään 'always on'. Se on nykyaikaa", Orth kirjoitti Twitterissä, mutta muutti käyttäjätilinsä yksityiseksi pian viestien julkaisun jälkeen (keskustelu onneksi tallennettiin ennen katoamista). Pahinta viesteissä oli niiden yhteydessä käytetty #dealwithit-tagi, joka ei voisi olla juuri kauempana Microsoftin "asiakaslähtöisestä linjasta".

Major Nelsonin julkaisemassa viestissä pyydetään anteeksi kaikilta, joita viesti mahdollisesti loukkasi. Microsoft ei kuitenkaan kiistä alkuperäistä huhua nettiyhteyden vaatimuksesta, vaan kommentoi, että "tämä ei ole se tapa, jolla haluamme olla yhteydessä uskollisten asiakkaidemme kanssa".

Samalla Microsoft muistuttaa, että yhtiö ei ole julkaissut virallisesti mitään tietoja tulevista tuotteistaan eikä asiaan ole enempää kommentoitavaa.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

16.4.2013 17:06
KimJongUn
Vahvistamaton

Ei voi kun nauraa tän uutisen kirjottaneelle. Tyyli on kun suoraan Pohjois-Koreasta :D Kuinka amatööri pitää olla, jotta koitetaan mustamaalata jotakin firmaa tälläisessä uutisessa?

26.4.2013 17:27

Lainaus:
...työntekijän kommentit eivät edusta yhtiön virallista linjaa, jossa asiakkaan kuunteleminen on tärkeää.

Hassua. Olen aina ymmärtänyt, että juuri työntekijät edustavat firmaa ja sen linjoja. Tietty heittää tuo muutenkin... jos Microsoft kuuntelisi asiakkaitaan ei esim. Win8 olisi sellainen floppi mitä se nyt on =/
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6.4.2013 @ 17:28

37.4.2013 13:33

Ihan tyypillistä "kaikille" yrityksille. Ensin tehdään jotain ihan typerää tarkoituksella. Sitten kun siitä nousee negatiivinen julkisuus, niin aletaan selittää tai kieltää asioita. Kyllä, yrityksen työntekijät edustavat aina yritystä. Eli käytännössä yritykset kokeillee mistä ne vielä selviää ilman että kuluttajat suuttuvat asiasta.

Muuten se että yritys ei kiellä jotain asiaa on sama kuin että se vahvistaa sen asian.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.4.2013 @ 07:40

48.4.2013 10:28
OlipaMautonKommentti
Vahvistamaton

Harvinaisen röyhkeä asenne tuolla tyypillä.
Kukaan potentiaalisista käyttäjistä ei puolestaan ymmärrä, mitä hyötyä HEILLE olisi pakollisesta yhteysvaatimuksesta. Kaikki kuitenkin tietävät, että pakollinen yhteys on kuluttajien kyykyttämiseksi ja tarkkailuunkin.
Tuollaisia julkisuudessa ääliömäisesti kommentoivia löytyy paljonkin ja heille kuuluu siitä seuraamuksensa. Se on nykyaikaa ;D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto