AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

HBO Nordicin sisältö Elisa Viihteeseen - Game of Thrones katseltavissa päivän viiveellä

Kirjoittaja Sami Koivunen @ 4.4.2013 14:53 Kommentteja (3)

HBO Nordicin sisältö Elisa Viihteeseen - Game of Thrones katseltavissa päivän viiveellä Elisa tarjoaa 10.4 alkaen koko HBO Nordicin sisällön Elisa Viihde -palvelussa. Tämä tarkoittaa myös muun muassa Game of Thronesin, Boardwalk Empiren ja True Bloodin jaksojen tarjoamista alle vuorokauden viiveellä suomitekstityksillä.
Suositun Game of Thronesin kolmas tuotantokausi käynnistyi vähän aikaa sitten ja se rikkoi piratismiennätyksiä. HBO ei juuri kehuja kerännyt palvelustaan. HBO Nordicin valikoima sisältää lukuisten sarjojen lisäksi myös elokuvia.

Elisa kertoo, että kysyntä HBO:n ohjelmakirjastolle oli olemassa. Käyttäjätutkimuksen mukaan 83 prosentille asiakkaista kiinnostavinta sisältöä ovat elokuvat ja TV-sarjoja pitää mielenkiintoisina 70 prosenttia asiakkaista. Elisa Viihteen käyttäjät saavat HBO Nordicin sisällön käyttöön yhdellä kuukausimaksulla ja se toimii samalla tavalla kuin Elisan oma videovuokraamo.
Elisa Viihteen asiakkaille HBO Nordic -lisäsisällön hinta on 9,90 euroa kuukaudessa vuoden määräaikaisella sopimuksella ja 14,90 euroa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

14.4.2013 15:52

Itse tilasin. Kaikki jaksot mitä olen katsonut BWE:stä ja GoT:sta voi katsoa arkistosta ilman mitään latausaikaa. Kaikki jaksot ovat olleet tekstityksen puolesta -ainakin tähän mennessä- omat tarpeeni täyttäviä.
Vikings, BWE, GoT ja kaikki vanhat HBO:n huippusarjat... jos et ole katsonut vaikka Sopranosia vielä, niin halvalla saat kun maksat yhden kuukauden.

Itse olen ainakin tyytyväinen ostokseeni. Käytän tosin Soneran tarjoamaa palvelua enkä Elisan, mutta tuskin niillä on mitään eroa.

24.4.2013 17:04

Ostan kun tulee elisankin tarjontaan. Hyvä, että saatavuusongelma pienenee tämänkin myötä. Toivottavasti toteutus on hyvä.

34.4.2013 18:13

Juuri tänään tuli Elisan digiboksi postista. Täytyy pistää harkintaa ja katsoa ensin mitä muuta tarjotaa on tarjolla.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto