AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung esitteli HomeSyncin - teratavun viihdekeskus

Kirjoittaja Sami Koivunen (Google+) @ 25.2.2013 18:23 Kommentteja (2)

Samsung esitteli HomeSyncin - teratavun viihdekeskus Korealaisjätti Samsung on esitellyt käynnissä olevilla MWC-mobiilimessuilla HomeSync-multimedialaitteen, joka tarjoaa käyttäjälle peräti teratavun verran tallennustilaa pilvipalvelimella. Laite mahdollistaa esimerkiksi kuvien ja videoiden synkkaamisen pilvipalveluun 3G- tai WiFi-yhteyden avulla. The Verge vertaa laitetta Google TV -järjestelmään.
HomeSyncin käyttöjärjestelmänä on Android 4.2 Jelly Bean. Laite käyttää hyväksi NFC-paritusta, jossa laitteet saavat yhteyden toisiinsa tuomalla ne lähelle toisiaan. Kaikki kodin mobiililaitteilla tuotetut multimediatiedot voidaan asettaa siirtymään automaattisesti HomeSync-laitteelle internetin välityksellä. HomeSync sisältää 1,7 gigahertsin Gaia-tuplaydinsuorittimen, yhden gigatavun muistia ja kahdeksan gigatavun eMMC-muistilla varustetun teratavun kiintolevyn. Yhteyksistä tuettuina ovat Wi-Fi, Bluetooth v4.0, LAN, NFC, USB 3.0, micro-USB, HDMI-liitäntä HDCP-tuella ja S/PDIF-liitäntä.

HomeSync tarjoaa käyttöön Androidin Google Play- ja Samsung Apps -sovelluskaupat sisältöineen. Laitteen HDMI-liitännän avulla HomeSyncin voi liittää vaikkapa televisioon. HomeSyncia voi käyttää IPTV-laitteena ja digi-tv-tallentimena. Suosikkiohjelmia voi siis katsoa mobiililaitteilla reaaliaikaisena samaan aikaan, kun HomeSync tallentaa sisältöä.

The Vergen testin perusteella laitteeseen voi parittaa esimerkiksi Samsung Galaxy S III -älypuhelimen kanssa ja puhelinta voi käyttää joko kosketusnäyttönä tai hiirenä AirMouse-toiminnon avulla. AirMouse muuttaa puhelimen liikkeentunnistavaksi osoittimeksi. Lisäksi laitetta voi käyttää kattavasti esimerkiksi kodin valvontajärjestelmänä.

HomeSync tulee myyntiin huhtikuun lopussa ja laitteen suositushinta on 349 euroa.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

125.2.2013 19:13
VoiJeesus...
Vahvistamaton

Siis mitä ihmettä???? Miksi ihmeessä pitäisi ostaa fyysinen laite, jos kerran haluaa tukkia kaistansa ja käyttää epävarmoja pilvipalveluja. Laitteen ylivoimaisen edunhan luo juuri se, ettei ole riippuvainen rajallisesta kaistasta, ei paikasta (kopiointi kovolta eri laitteille on niiin vaivatonta ja nopeaa), eikä striimi töki, eikä menetä yksityisyyttään jne...

226.2.2013 9:34

Olen jo pitkän aikaa miettinyt, minkä takia televisioissa ei ole kovalevylle sisäänrakennettua paikkaa? Ja etänä toimivaa tallennusmahdollisuutta (tyyliin elisa viihde ja kumppanit). Kait se on mediaseksikästä kasata telkkarin ympärille tuhottomasti erilaisia laatikoita vielä nykypäivänäkin (bluray soitin, vahvistin, pelikonsoli, Joku samsung home sync...).

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion (12.12.2018 17:17)
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on julkaissut viime vuoden malleilleen uuden päivityksen. Beetaohjelmassa jakeluun on päässyt nyt Android 9.0 Pie -päivitys, joka tuo laitteille melkoisesti uutta. ....
Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan (12.12.2018 13:40)
Amazon aikoo avata Lontooseen Amazon Go -ruokakaupan, kertoo The Telegraph. Toteutuessaan se olisi ensimmäinen Amazon Go -kauppa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yhdysvalloissa liikkeitä on seitsemän kappaletta. ....
Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin (12.12.2018 12:49)
Amazon Web Services kertoi tänään Tukholmassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa pilvipalveluliiketoiminnan uuden alueen Ruotsissa. Uuden alueen myötä Amazon Web Services pystyy tarjoamaan ....
Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan (12.12.2018 10:23)
Bloomberg julkaisi tänä syksynä ison paljastusuutisen, jossa uutistoimisto väitti kiinalaisten vakoilevan teknologiayrityksiä Super Micronin kehittämiin palvelinemolevyihin piilotettujen vakoilupiirien ....
Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla (12.12.2018 09:49)
Päälle puettava teknologia on elänyt kultakautta viimeiset vuodet, mutta trendinä se ei ole mitenkään uusi. Puma yrittää tuoda vanhat hyvät ajat mieliin julkaisemalla uudelleen "maailman ensimmäiset ....

Uutisarkisto