AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung lupaa unelmia ja tulevaisuutta CES-messuille

Kirjoittaja Sami Koivunen (Google+) @ 10.12.2012 16:33

Samsung lupaa unelmia ja tulevaisuutta CES-messuille Samsung on julkaissut YouTube-kanavallaan videon tuleviin Las Vegasissa 8.-11. tammikuuta pidettäviin CES-messuihin liittyen. Videolla Samsung kehottaa olemaan valmis "johonkin uuteen". Luvassa on videon mukaan mm. innovaatiota, ideoita, suunnittelua, teknologiaa, unelmia ja tulevaisuutta.
Android Headlines -sivuston mukaan kyseessä on tuskin vielä uuden Samsung Galaxy S4 -puhelimen julkistus. Korealaisjätillä on aikomuksena päivittää suurmenestyksen saavuttanutta Galaxy S3 -puhelinta ensi vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Samsung on tietojen mukaan kehitellyt särkymätöntä ja taipuvaa näyttöä. Tämän vuoden CES-messuilla esiteltiin tekniikasta jo prototyyppejä. Olisiko ensi vuoden messuilla jo esillä laitejulkaisu? Tässä vaiheessa tiedot tulevista CES-messuista ovat huhujen asteella.

Android Headlines -sivusto kertoo myös, että Samsungin odotetaan esittelevän uusi brändistrategia tulevilla CES-messuilla. Tietojen mukaan tulevan brändin suunnittelevat samat tekijät, jotka ovat vastuussa sellaisten suuryhtiöiden kuin Niken ja Starbucksin uusista brändeistä.


Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

PlayStation Now muuttaa strategiaansa – Suoratoistopalvelu vaihtaa offline-tilaan PlayStation Now muuttaa strategiaansa – Suoratoistopalvelu vaihtaa offline-tilaan (21.9.2018 16:28)
Suoratoistopelaamiseen tarkoitettu PlayStation Now -palvelu muuttaa joiltain osin toimintastrategiaansa, sillä tulevaisuudessa valikoituja pelejä on mahdollista ladata omalle konsolille ja niitä ....
Amazon levittäytyy kaikkialle elämääsi – Esitteli puheohjattavan mikron Amazon levittäytyy kaikkialle elämääsi – Esitteli puheohjattavan mikron (21.9.2018 10:47)
Amazon teki eilen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa ainakin sen selväksi, että yhtiö haluaa levittää Alexa-puheavustajan aivan kaikkialle – koteihin, autoihin, työpaikoille ja kaikkiin mahdollisiin ....
Spotify avaa ovet kaikelle musiikille – Lataa ilmaiseksi sisältöä Spotifyhin Spotify avaa ovet kaikelle musiikille – Lataa ilmaiseksi sisältöä Spotifyhin (21.9.2018 10:23)
Spotify on päättänyt avata muusikoille mahdollisuuden ladata musiikkiaan suoraan suoratoistopalveluun, minkä lisäksi koko prosessi on artiseille täysin ilmaista. Tällä hetkellä työkalu on beta-asteella ....
iPhone XS ja XS Max tulivat kauppoihin – Hinta saattaa karkottaa ostajia iPhone XS ja XS Max tulivat kauppoihin – Hinta saattaa karkottaa ostajia (21.9.2018 09:59)
Applen uudet iPhone XS- ja iPhone XS Max -älypuhelimet ovat tulleet myyntiin Suomessa. Puhelimia on saatavilla kaikkien suurimpien myyntikanavien kautta, muun muassa operaattorit, elektroniikan ....
Kiinan rikkain mies pettyi Trumpiin – Luopuu lupauksesta luoda miljoona työpaikkaa Kiinan rikkain mies pettyi Trumpiin – Luopuu lupauksesta luoda miljoona työpaikkaa (20.9.2018 16:23)
Presidenttikautensa alussa Donald Trump haali ympärilleen ystäviä ja lupasi teollisuudelle hyvää verohelpotusten muodossa, mutta viimeisen vuoden aikana hänen politiikkansa on perustunut uhittelulle. ....

Uutisarkisto