AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung lupaa unelmia ja tulevaisuutta CES-messuille

Kirjoittaja Sami Koivunen (Google+) @ 10.12.2012 16:33

Samsung lupaa unelmia ja tulevaisuutta CES-messuille Samsung on julkaissut YouTube-kanavallaan videon tuleviin Las Vegasissa 8.-11. tammikuuta pidettäviin CES-messuihin liittyen. Videolla Samsung kehottaa olemaan valmis "johonkin uuteen". Luvassa on videon mukaan mm. innovaatiota, ideoita, suunnittelua, teknologiaa, unelmia ja tulevaisuutta.
Android Headlines -sivuston mukaan kyseessä on tuskin vielä uuden Samsung Galaxy S4 -puhelimen julkistus. Korealaisjätillä on aikomuksena päivittää suurmenestyksen saavuttanutta Galaxy S3 -puhelinta ensi vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Samsung on tietojen mukaan kehitellyt särkymätöntä ja taipuvaa näyttöä. Tämän vuoden CES-messuilla esiteltiin tekniikasta jo prototyyppejä. Olisiko ensi vuoden messuilla jo esillä laitejulkaisu? Tässä vaiheessa tiedot tulevista CES-messuista ovat huhujen asteella.

Android Headlines -sivusto kertoo myös, että Samsungin odotetaan esittelevän uusi brändistrategia tulevilla CES-messuilla. Tietojen mukaan tulevan brändin suunnittelevat samat tekijät, jotka ovat vastuussa sellaisten suuryhtiöiden kuin Niken ja Starbucksin uusista brändeistä.


Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto