AfterDawn: IT-alan uutiset

Bloomberg: Microsoftilta uusi Xbox-konsoli ensi vuoden lopussa

Kirjoittaja Sami Koivunen (Google+) @ 30.11.2012 02:54 Kommentteja (6)

Bloomberg: Microsoftilta uusi Xbox-konsoli ensi vuoden lopussa Uutistoimisto Bloombergin lähteiden mukaan seuraavan sukupolven Xbox-konsoli näkee päivänvalon ensi vuoden lopulla. Tietojen perusteella laite halutaan myyntiin Pohjois-Amerikassa vietettävän kiitospäivän ja joulun markkinoille. Vielä on epäselvää, onko tuleva konsoli tarkoitus esitellä ensi vuoden kesäkuussa pidettävillä E3-messuilla, vai pidetäänkö sille oma julkistustilaisuus.
Viime viikolla uutisoimme brittiläisen Xbox World -lehden kahdeksansivuisesta artikkelista liittyen tulevaan Xbox-konsoliin. Microsoftin jo vuonna 2005 julkaisemalla Xbox 360 -konsolillakin on edelleen kysyntää, sillä laitetta myytiin viime viikonloppuna peräti 750 000 kappaletta. Hyvään myyntiin vaikutti erityisesti viime viikon kiitospäivää seurannut Black Friday.

Uusi Xbox on tullessaan kilpailija kahdeksannen sukupolven pelikonsolimarkkinoilla. Ensimmäisenä pelin avasi tänään Euroopassa julkaistava Wii U -pelikonsoli. Kahdeksannen sukupolven pelikonsolien on edeltäjistään poiketen sopeuduttava entistä monipuolisemmille pelimarkkinoille puhelin- ja tablet-pelien tultua mukaan kilpailuun.

Tulevan Xbox-konsolin teknisistä yksityiskohdista ei ole vielä varmaa tietoa, mutta huhujen mukaan laite sisältää Kinectin uuden version, Blu-ray-aseman, 3D-äänen, sisään- ja ulostulot tv:n liittämiseksi sekä "innovatiivisen ohjaimen".

Edellinen Seuraava  

6 kommenttia

130.11.2012 15:54

Sinä olet ohjain linjalla jos jatketaan niin "aikuisten"-pelejä saisi tulla markkinoille ettei lapset vie kaikkea huvia! ;P

230.11.2012 17:11

Uutisessa mainitaan että "kiitospäivää edeltänyt Black Friday". Mutta eikö tuo mene toisinpäin? Black Friday tulee kiitospäivän jälkeen, ainakin Wikipedian mukaan.

"Black Friday is the day following Thanksgiving Day in the United States"

"The day's name originated in Philadelphia, where it originally was used to describe the heavy and disruptive pedestrian and vehicle traffic which would occur on the day after Thanksgiving"

Jos tuossa lukisi "followed by", eikä "following", niin sittenhän se olisi kuten uutisessa mainitaan.

Ja ote eräästä artikkelista...

"It's traditionally been the day after Thanksgiving when the stores go into the black..."

330.11.2012 21:21

Kutkuttaa kyllä tämä tuleva Xbox-konsoli. Hienoa toisaalta että sisältäisi bluray-aseman mutta kuinka käy taaksepäin yhteensopivuuden aiemman konsolin pelien suhteen. Nykyinen Slim-konsoli on loistava ja pelivalikoima mahtava. Ainakin Xbox:lla on itselleni sopivimmat pelit, myös kinect on ollut hauska tuttavuus.

Luin että tähän uuteen konsoliin suunniteltaisiin uutta kinect-ohjainta ja Augmented Reality-laseja.


Put Them Together And Go Boom Boom Boom Man

430.11.2012 21:42

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Juppiter:
Uutisessa mainitaan että "kiitospäivää edeltänyt Black Friday". Mutta eikö tuo mene toisinpäin?
Menee. Thanksgiving, sit Black Friday ja sit viikonlopun jälkeen Cyber Monday. Korjaan, kiitoksia.

51.12.2012 16:25

"Tulevan Xbox-konsolin teknisistä yksityiskohdista ei ole vielä varmaa tietoa, mutta huhujen mukaan laite sisältää Blu-ray-aseman..."

Hienoa Microsoft ette ole kuin melkein seitsemän vuotta myöhässä tuon Blu-rayn suhteen, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan, jos siis hihit pitävät paikkansa =D


AMD FX-6300 @4,4GHz/Asus M5A99X EVO R2.0/Ram: 10GB DDR3 /Magicool DIY watercooling /Asus GTX650 Direct CU 1GB /Silverstone 500W Strider plus modular /Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio 7.1 SB1040 /Intel 330 120Gb SSD + SG Barracuda 7200.10 250Gb + SG Momentus 5400.6 500Gb + WD 5400RPM 250Gb /Fractal Design ARC XL /Samsung 940BF & Syncmaster TA350 & Eizo Flexscan S1910/Samsung Bluray Combo SATA 12X /Razer Lycosa /Razer Carcharias & Creative Desktop theater 5.1 DTT2500 Digital /Razer Naga /Win 8.1 Pro 64

62.12.2012 18:19

more games please

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Suomalaiset kuluttavat suoratoistopalveluja entistä enemmän kotisohvilta Suomalaiset kuluttavat suoratoistopalveluja entistä enemmän kotisohvilta (22.1.2019 11:46)
Viaplayn vuoden 2011 lanseerauksesta asti suomalaiset ovat kuluttaneet suoratoistopalvelun sisältöä enemmän pieneltä, kuten puhelimen näytöltä kuin television isolta näytöltä. Vuonna 2018 iso ....
Tesla Model 3 saapuu vihdoin Suomeen – Sai tarvittavat luvat Tesla Model 3 saapuu vihdoin Suomeen – Sai tarvittavat luvat (22.1.2019 11:13)
Tesla on saanut Alankomaiden tieliikennehallinnolta (RDW) luvan aloittaa Model 3 -sähköauton myynnin. Käytännössä lupa tarkoittaa sitä, että Tesla voi aloittaa uuden automallinsa myynnin Alankomaiden ....
Viaplay tuo lineaarisen TV:n kanavia palveluunsa – YLE:n kanavat mukana Viaplay tuo lineaarisen TV:n kanavia palveluunsa – YLE:n kanavat mukana (22.1.2019 11:05)
Viaplau suoratoistopalvelun takana oleva Nordic Entertainment Group lanseeraa Suomessa uuden Viaplay TV -palvelun. Viaplay-suoratoistopalveluun lisätään 18 televisiokanavaa, jotka asiakas ....
MobilePay sai uuden pankkikumppanin Handelsbankenista MobilePay sai uuden pankkikumppanin Handelsbankenista (22.1.2019 10:38)
Danske Bankin mobiilimaksusovelluksesta itsenäiseksi tytäryhtiöksi ponnistanut MobilePay on solminut Handelsbanken Suomen kanssa kumppanuussopimuksen. Yhteistyön myötä MobilePay parantaa toimintakatt....
Mobiilisovelluksiin uppoaa hurja määrä rahaa – Katso Suomen suosituimmat sovellukset täältä! Mobiilisovelluksiin uppoaa hurja määrä rahaa – Katso Suomen suosituimmat sovellukset täältä! (22.1.2019 10:04)
Älypuhelinmarkkinoilla on nähty merkkejä siitä, että laitteiden myyntimäärät eivät enää tahdo kasvaa eikä laitteiden myyntihintaa kasvattamallakaan tahdota saada lisää potkua yritysten liikevaihtokehitykseen. ....

Uutisarkisto