AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoftin Office tulossa Androidille ja iOS:lle ensi vuoden alussa

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 7.11.2012 17:20

Microsoftin Office tulossa Androidille ja iOS:lle ensi vuoden alussa Micrsoftin Office-sovellus julkaistaan Android- ja iOS-laitteille ensi vuoden alkupuolella, kertoo The Verge perustuen omiin lähteisiinsä Microsoftin lähellä. Tulevalla sovelluksella voi muokata Office-dokumentteja, mutta silti niiden tarkoituksena ei ole korvata varsinaista työpöydän Office-pakettia.
Ilmainen Office Mobile -nimellä tunnettu sovellus mahdollistaa Word-, Excel- ja PowerPoint-dokumenttien katselun Android-tableteilla ja puhelimilla sekä iPhone-puhelimilla että iPad-tableteilla. Dokumenttien muokkaamiseen vaaditaan maksullinen Office 365 -paketin hankkiminen.

Microsoftin omaan Windows RT -järjestelmään perustuvissa tableteissa Office-tuki löytyy sen sijaan vakio-ominaisuutena ilmaiseksi.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto