HBO:n julkaisu myöhästyy Suomessa "hieman"

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 29.10.2012 11:42 Kommentteja (2)

HBO:n julkaisu myöhästyy Suomessa "hieman" HBO Nordic on ilmoittanut palvelun julkaisun myöhästyvän alkuperäisestä aikataulusta, kertoo uutistoimisto Reuters. Alunperin palvelun kerrottiin aukevan Suomessa ja muualla "lokakuun puolivälissä".
HBO:lta kerrotaan, että julkaisu myöhästyy "hieman", mutta yhtiö ei tarjonnut uutta aikataulua palvelun avaamiselle. "Palvelun avaamisen pienen viivästyksen taustalla ei ole mitään yksittäistä syytä, vaan haluamme yksinkertaisesti vastata kaikkiin odotuksiin", HBO Nordicin toimitusjohtaja Hervé Payan kertoo Reutersin mukaan.

HBO:n myöhästyminen antaa jo muutama viikko sitten avatulle Netflixille reilun etumatkan taistelussa pohjoismaisten käyttäjien kuukausitilausrahoista. Palvelun julkaisun yhteydessä Pohjoismaita kiertänyt Netflixin toimitusjohtaja Reed Hastings kuvaili aluetta uudeksi nettitelevisioiden "globaaliksi taistelukentäksi". HBO:n ja Netflixin lisäksi Pohjoismaissa käyttäjistä kilpailevat ViaPlay ja ruotsalaisen Voddler-palvelun maksullinen versio. Villeimmissä huhuissa on liikkunut myös amerikkalaisen Hulun mahdollinen saapuminen.

Tägit: HBO Nordic
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

129.10.2012 16:02

Tajusivat että niitä Divxfinalandin tekstityksiä ei tämän Netflixin munauksen jälkeen kannata käyttää ja joutuvat itse teettämään tekstitykset ohjelmiin?

231.10.2012 13:13

Lainaus:
HBO Nordic on ilmoittanut palvelun julkaisun myöhästyvän alkuperäisestä aikataulusta, kertoo uutistoimisto Reuters. Alunperin palvelun kerrottiin aukevan Suomessa ja muualla "lokakuun puolivälissä".
No elä, huomattiin kyllä tossa lokakuun puolivälissä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto