AfterDawn: IT-alan uutiset

Google opastaa videolla: näin tuot Googlen takaisin Windows 8:an

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 27.10.2012 12:54

Google opastaa videolla: näin tuot Googlen takaisin Windows 8:an Microsoft julkaisi torstaina virallisesti Windows 8 -käyttöjärjestelmän, jossa on muun muassa panostettu yhtiön omien palveluiden kuten Bing-haun tuomiseen mukaan käyttökokemukseen. Google on julkaissut videon, jolla yhtiö opastaa miten "järjestelmästä saa vähän tutumman näköisen".
Googlen videolla neuvotaan iloisen musiikin säestyksellä miten Windowsin hakupalveluihin voidaan lisätä Googlen haku muiden hakukoneiden joukkoon sekä miten Microsoftin Internet Explorerin tilalle voidaan asentaa Chrome. Googlen haku voidaan asentaa järjestelmään suoraan Windows Store -kaupasta ja Chrome-selain puolestaan perinteisesti Googlen sivulta. Ohjeet löytyät myös GetYourGoogleBack.com-sivustolta.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto