AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix esittelee Windows 8 -version uusia ominaisuuksia videolla

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 26.10.2012 15:26 Kommentteja (6)

Netflix esittelee Windows 8 -version uusia ominaisuuksia videolla Microsoft esitteli eilen uuden Windows 8 -käyttöjärjestelmän, joka soveltuu entistä paremmin myös taulutietokoneille ja kosketusnäytöille. Esittelytilaisuudessakin useaan otteeseen eri laitteiden näytöillä näkyi Netflix-sovellus. Kuten siis olettaa sopii, Netflix saapuu Windows 8:lle heti julkaisusta.
Suomalaisille vasta auennut palvelu on suosiossa rapakon toisella puolella, joten myös Windows 8:n tukeminen on tärkeää. Laajasta laitetuesta tunnettu Netflix esitteleekin videolla sovellusta, joka pyörii Windows 8 -laitteilla.

Netflixin virallisessa Nordics Blogissa kerrotaan, että palvelun Windows 8 -versio on rakennettu nimenomaisesti käyttöjärjestelmän ominaisuudet huomioon ottaen. Uuden sovelluksen kerrotaan toimivan Windows 8 -laitteilla loistavasti riippumatta onko kyseessä tietokone vai tabletti.

Sovellus hyväksikäyttää Windows 8:n mukana tuomia ominaisuuksia, kuten näytön jakamista moniajoa varten sekä oikealta liukuvaa menua (Charm Bar), josta löytyy muun muassa hakutoiminto. Lisäksi sovelluksen kotinäkymässä toimii nipistuseleellä zoomaus. Lisää uudesta sovelluksesta alla olevalla videolla.

Tägit: Windows 8 Netflix
Edellinen Seuraava  

6 kommenttia

126.10.2012 21:02

Laitetuki on laaja, mutta jostain kumman syystä linux ei ole tuettujen listalla.

226.10.2012 22:46

Linux tuki on tulossa, mutta kun "Linuxia ei käytä ketään" turha sen kanssa kiirehtiä. Vai olikohan niin että lupasivat tehdä jos Linux yleistyy(tiedä sitten mikä on tarpeeksi yleinen).327.10.2012 0:09

Ihan pakko ot. Vaihtoehto :)
Käyttöpuoli on lähes rajaton median suhteen. Ja android tuki tulee pian myös tälle.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 27.10.2012 @ 00:11

427.10.2012 5:01

No ajoin tässä yöllä sen netin kautta koneelle (Windows 8).Lähettivät tosin viestiä, että eikun lataamaan.Meni lievästi aikaa, kun eka lataus ei onnistunut. Tosin kinuan sitä ilmaseks, kun jo melkein vuosi sitten olin eräs sen kehittäjistä. No ei toi 30 euroa ollut mikään paha summa, kun sain vielä pro-version. Tästä mistä viime keväänä vähän niille kommentoin, niin nyt kaikki seiskan versiot toimii tässä. Kun kehitysversio ei hyväksyny mokkulaa, no nyt tuli kaikki seiskankin ohjelmat näytölle ja mokkula pelittää myös. Sanoisin Bueno! (Saa tosin nähdä, että löytyykö tästä bugeja). Ja kävi heti mielessä, että pitää hommata uus näyttö, joka tukee kosketusjuttuja.


Meissä kaikissa asuu aina pieni insinööri..
Never say never again.

527.10.2012 6:37

Joo mikä ihmeen Windows? ;)

Minulla ainakin on Linux.

627.10.2012 12:49

Mulla ei lähtenyt pelittämään toi ubuntu mokkulan kanssa, jos tietysti haluaa viritellä ja monimutkaistaa juttuja, niin maailma on siihen vapaa. Itse olen kyllä monissakin asioissa stadartisoinnin kannalla. Koko ATK-ala olis ihan sekaannuksessa, mikäli olis tuhansia eri käyttöjärjestelmiä...


Meissä kaikissa asuu aina pieni insinööri..
Never say never again.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Riittääkö jatkossa huoltajan suostumus WhatsAppin käyttöön? Riittääkö jatkossa huoltajan suostumus WhatsAppin käyttöön? (25.4.2018 15:07)
WhatsApp muutti käyttöehtojaan Euroopan Unionin tulevan tietosuoja-asetuksen mukaiseksi, mutta teki sen hieman isolla kädellä. Jatkossa WhatsAppin ikäraja on 16 vuotta. Nyt netissä onkin ....
2 kommenttia
Gmailin uudet ominaisuudet paljastettiin – Mahdollisuus lähettää tuhoutuvia sähköposteja Gmailin uudet ominaisuudet paljastettiin – Mahdollisuus lähettää tuhoutuvia sähköposteja (25.4.2018 14:43)
Google on esitellyt jättimäisen uudistuksen Gmailiin. Maailman suosituimpiin sähköpostipalveluihin kuuluvan Gmailin käyttöliittymä nykyaikaistuu ja samalla siihen tuodaan joukko uusia ominaisuuksia. ....
Amazon esitteli uuden palvelun – Tilaa tavaraa nettikaupasta auton takakonttiin Amazon esitteli uuden palvelun – Tilaa tavaraa nettikaupasta auton takakonttiin (25.4.2018 11:08)
Uutisoimme vuonna 2014 Volvon visioimasta roam delivery -kuljetusvaihtoehdosta, jossa verkkokauppaostokset voisi tilata suoraan oman auton takakonttiin. Työpäivän jälkeen ei siis tarvitsisi ....
Honor 9 Lite saapui Suomeen – Näin paljon se maksaa Honor 9 Lite saapui Suomeen – Näin paljon se maksaa (25.4.2018 10:44)
Huawei on aloittanut Honor 9 Lite -älypuhelimensa myynnin tänään Suomessa. Honor 9 Lite tulee myyntiin kolmessa eri värissä: Midnight Black, Sapphire Blue ja Glacier Grey. Puhelimen suositushinta ....
IoT-vallankumous voi alkaa Suomessa – Elisa käynnisti NB-IoT-verkon Suomessa IoT-vallankumous voi alkaa Suomessa – Elisa käynnisti NB-IoT-verkon Suomessa (25.4.2018 10:18)
Elisa kertoo tarjoavansa ensimmäisenä operaattorina valtakunnallista NB-IoT-verkkovalmiutta (Narrowband Internet of Things) omassa 4G-verkossaan. Kuten nimestä voi päätellä, on verkkoteknologia ....

Uutisarkisto