AfterDawn: IT-alan uutiset

Kim Dotcomin uusi suunnitelma: Megabox-palvelu musiikille

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 26.9.2012 17:11 Kommentteja (1)

Kim Dotcomin uusi suunnitelma: Megabox-palvelu musiikille Megaupload-palvelun pyörittäjä Kim Dotcom aikoo julkaista uuden musiikkipalvelun huolimatta siitä, että miestä uhkaa luovutus Uudesta-Seelannista Yhdysvaltoihin vastaamaan vakaviin syytöksiin piratismista. MrKimDotcom-nimellä Youtube-palvelussa julkaistut videot vihjailevat uudesta Megabox-nimisestä palvelusta, joka videoiden perusteella näyttäisi olevan sosiaalisia ominaisuuksia sisältävä musiikkisivusto.
Videoissa näkyy ihmisiä koodaamassa toimistoympäristössä sekä palvelun ulkoasu, joka näyttäisi suhteellisen viimeistellyltä. Dotcom on aiemmin kertonut uuden palvelunsa olevan "90 prosenttisesti valmis".

Videon perusteella palvelun perusluonteesta ei juuri saa selvää, paitsi että sen avulla voi etsiä musiikkia eri tavoin (artistihaku, tagit) jakaa musiikkia ja katsella muiden musiikkivalikoimia. Videolla vilahtaa mahdollisuus ladata palveluun musiikkia sekä esimerkiksi mahdollisuus luoda palveluun artistitili. Videon kuvauksessa palvelun luvataan "vapauttavan artistit ja fanit kahleistaan".

Palveluun voi tutustua kahdella eri Youtubessa julkaistulla teaser-videolla, joista toinen on vähemmän informatiivinen.Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.9.2012 0:45

kim.com o_O

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto