AfterDawn: IT-alan uutiset

Urasivustoa pyörittävä yhtiö osti Slashdotin ja Sourceforgen

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 19.9.2012 15:39 Kommentteja (1)

Urasivustoa pyörittävä yhtiö osti Slashdotin ja Sourceforgen Työelämään ja urakehitykseen keskittyvää Dice.com-sivustoa pyörittävä Dice Holdings on ostanut Slashdot- sekä SourceForge-sivustot Geeknet-yhtiöltä. Kauppaan kuuluu myös vähemmän tunnettu sivusto Freecode. Kauppahinnaksi kerrotaan 20 miljoonaa dollaria eli runsaat 15 miljoonaa euroa.
Slashdot on yksi netin vanhimpia uutisagregaatteja, jolla on kuitenkin edelleen lojaali käyttäjäkuntansa ja 3,7 miljoonaa uniikkia kävijää kuukaudessa. SourceForge taas on merkittävä open source -projektien julkaisualusta.

Dice Holdingin mukaan kauppa sopii yhtiön strategiaan, jonka tarkoituksena on tuottaa tekniikan ammattilaisia kiinnostavaa ajankohtaista sisältöä. "SourceForge ja Slashdot antavat asiakkaillemme mahdollisuuden tavoittaa säännöllisesti miljoonia aktiivisia tekniikasta kiinnostuneita ihmisiä ja kauppa vahvistaa yhtiön asemaa kansainvälisessä tekniikkayhteisössä", kommentoi Dice Holdingin toimitusjohtaja Scot Melland tiedotteessa.

Slashdotin edellinen omistaja GeekNet aikoo käyttää vapautuvat rersurssit kehittääkseen yhtiön omistukseen jäävää ThinkGeek-verkkokauppaa, joka keskittyy esimerkiksi nörttiaiheisiin vempaimiin ja vaatteisiin.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.9.2012 19:06

Lainaus:
ajankohtaista sisältöä. "SourceForce ja Slashdot antavat

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto