AfterDawn: IT-alan uutiset

Valven Big Picture -hanke avautumassa julkiseen testikäyttöön

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 10.9.2012 16:33

Valven Big Picture -hanke avautumassa julkiseen testikäyttöön Muiden muassa Steam-pelikaupasta ja Half-Life-peleistä tunnettu Valve avaa Big Picture -hankkeen julkiseen testikäyttöön tänään. Asiasta raportoi The New York Times viime lauantaina. Valve lupasi muutama viikko sitten avata BP:n julkiseen testikäyttöön syyskuun alussa.
Big Picture on käytännössä Steamin käyttöliittymä, joka on optimoitu nimensä mukaisesti suurille näytöille. Lienee sanomattakin selvää, että Valve yrittää saada uuden käyttöliittymän turvin jalansijaa ihmisten olohuoneissa, joissa yleensä pelataan suurikokoiselta televisiolta.

AfterDawn uutisoi hankkeen olemassaolosta viime vuoden alussa, joten salaiseksi Big Picturen kehitystä ei voi kutsua. Varsinkin kun asian toi julkisuuteen yhtiön markkinointipäällikkö Doug Lombardi, jonka mukaan "Big Picture -tila mahdollistaa PC- ja Mac-käyttäjille pelien pelaamisen millä tahansa tietokoneen tai television ruudulla ympäri taloa." Linux-versiokin on kehitteillä.

Tägit: Steam Valve
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto