LG:n massiivinen 4K-resoluution tv myyntiin lokakuussa

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 10.9.2012 12:10 Kommentteja (1)

LG:n massiivinen 4K-resoluution tv myyntiin lokakuussa Korealainen LG on tuomassa kuluttajamarkkinoille oman 84 tuumaisen 4K-resoluutiota käyttävän televisiomallinsa. Myös Sony julkaisi vastaavia suunnitelmia aiemmin, mutta LG aikoo päihittää japanilaiskilpailijansa hinnassa ja aikataulussa.
LG:n UD 84LM9600:n 4K-resoluutio tarkoittaa käytännössä 3840x2160 pikselin resoluutiota, jota nykyisen Full HD:n sijaan kutsutaan nimellä Ultra Definition. Huiman resoluution lisäksi televisio tukee 3D-sisältöä ja älyominaisuuksia eli televisiolla käytettäviä sovelluksia sekä esimerkiksi Intelin WiDi-tekniikkaa.Vaikka nykyiset uudet Hollywood-tuotannot kuten Peter Jacksonin The Hobbit kuvataan ja masteroidaan jo 4K-resoluutiolla, natiivia sisältöä televisioille ei tällä hetkellä löydy. LG:n mukaan yhtiön skaalaustekniikalla kuitenkin saavutetaan nykyisiä SD- ja HD-resoluutioita tukevia televisioita parempi kuva myös nykyisistä lähdemateriaaleista.

Sonyn aiemmin julkaisema XBR-84X900 on ominaisuuksiltaan paljolti vastaava, mutta se on hinnoiteltu noin 25 000 dollariin, kuin taas LG aikoo tuoda televisionsa myyntiin "halvalla" 20 000 dollarin hinnalla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: LG 4K LG LM9600
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

110.9.2012 14:53

Ostaisin!


...Jos olis ylimäärästä 20k.Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Koronavirus voi uhata jo seuraavan iPhonen kehitystä Koronavirus voi uhata jo seuraavan iPhonen kehitystä (26.2.2020 05:57)
Mikäli koronavirusepidemia pitkittyy vielä nykyisestä, alkaa se tuottaa ongelmia jo seuraavan sukupolven iPhonen kehityksellekin. Reutersin haastattelemien lähteiden mukaan Applen insinöörit ....
Menevätkö älypuhelimet jo läppäreiden ohi? Samsung esitteli 16 gigatavun muistin Menevätkö älypuhelimet jo läppäreiden ohi? Samsung esitteli 16 gigatavun muistin (25.2.2020 18:57)
Käyttömuistin määrä on kasvanut hurjaa vauhtia älypuhelimissa eikä kasvu ole taittumassa ainakaan vielä. Samsung on nimittäin esitellyt uuden muistipiirin, joka mahdollistaa peräti 16 gigatavun ....
Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin (25.2.2020 18:39)
Pienen testirupeaman jälkeen Netflix on päättänyt ottaa maailmanlaajuisesti käyttöön uuden top 10 -listan, jossa kerrotaan paikallisen markkina-alueen katsotuimmat elokuvat tai sarjat kunakin päivänä. ....
Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....

Uutisarkisto