AfterDawn: IT-alan uutiset

Suosittu tiedostonjakopalvelu FileSonic lopetti

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 3.9.2012 18:59

Suosittu tiedostonjakopalvelu FileSonic lopetti Megaupload-ratsiaa vuoden alussa pelästyneen FileSonic-tiedostonjakopalvelun toiminta on loppunut. FileSonicin toimintaa rajoitettiin maailmanlaajuisesti noteeratun ratsian seurauksena niin, että käyttäjät saivat ladata vain itse lisäämiään tiedostoja.
Nyt kuukausia myöhemmin palvelun ylläpitäjät ovat päättäneet sammuttaa valot ja vetää töpselit pois seinästä. Aiemmin maailman kymmenen suurimman tiedostonjakopalvelun joukkoon kuuluneen FileSonicin kävijämäärä romahti nopeasti rajoitusten astuttua voimaan.

Lopullista syytä lopetuspäätökselle ei tiedetä. TorrentFreak yritti useaan kertaan tiedustella asiaa eri tahoilta ja eri keinoilla, mutta tuloksetta. Kävijäkadon lisäksi FileSonicin harteilla oli aikuisviihdeyhtiö Flava Worksin sitä vastaan nostama haaste.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto