AfterDawn: IT-alan uutiset

Ilmestyikö työpaikan koneeseen Skype? -- Tässä on syy

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 28.6.2012 12:00 Kommentteja (2)

Ilmestyikö työpaikan koneeseen Skype? -- Tässä on syy Microsoftin kehittämä Windows Server Update Service, jonka avulla hallinnoidaan päivitysten asentamista yritysympäristössä oleviin tietokoneisiin, on joissain tapauksissa asentanut siihen liittyneisiin tietokoneisiin Skypen.
Microsoftin TechNet-tukipalstalla kirjoittaneen Stan111:n mukaan hänen tullessa aamulla töihin, oli satoihin tietokoneisiin ilmestynyt yllättäen Skype-asiakasohjelma. Tarkoituksena oli päivittää Skype uusimpaan versioon vain niihin koneisiin, joista löytyi ohjelman vanhempi versio. Tämän sijaan Skype on asentunut joissain tapauksissa kaikkiin tietokokoneisiin.

Päivityksen jakelu pysäytettiin ongelman havaitsemisen jälkeen.

Tägit: Microsoft Skype
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

128.6.2012 23:53

Eikö microsoft osaa tehdä mitään oikein ... Tux rules tässäkin tapauksessa.


"History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"

230.6.2012 3:18

Niin ihan "vahinkohan" tämä vain.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto