AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsungin 55-tuumaisen Super OLED -television hinta kohoaa pilviin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 10.5.2012 13:08 Kommentteja (2)

Samsungin 55-tuumaisen Super OLED -television hinta kohoaa pilviin Samsung esitteli tämän vuoden alussa CES-messuilla 55-tuumaista Super OLED -televisiota, jonka se lupasi tuoda markkinoille tämän vuoden loppupuoliskolla. Aikatauluun ei ole tullut muutoksia tai tarkennuksia, mutta töllöttimen hinta on nyt paljastettu.
Samsungin mukaan hinta asettuu 55-tuumaisen mallin kohdalla yli 10 miljoonaan woniin (n. 6800 euroa), eli Super OLED -televisiota hamuavien taskuilla käydään todella syvällä. Hintaa on yli tuplaten aiemmin tänä vuonna myyntiin tulleeseen LED-pohjaiseen 8-sarjalaiseen verrattuna (Samsung UE55ES8005). LG:n 55-tuumaisen OLED-TV:n saa hieman halvemmalla, noin 9 miljoonalla wonilla.

Matti Meikäläisen lompakolle sopivia hintoja joudutaan odottamaan Samsungin TV-yksikön pomon mukaan kaksi tai kolme vuotta.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

111.5.2012 19:57

Uutta töllöä hankintaa ajatteleville ei näemmä ole olemassakaan järkevää ajankohtaa hankkia mitään.. koskaan ainakaan halvalla. Kaikki mitä tänään ostat on jo valmiiksi koe_käyttö jätettä tai jo poistuvaa mallia..

28.3.2013 20:15

En kyllä ymmärrä miksi kukaan tuota tuohon hintaan edes haluaisi ostaa, koska en usko että kuvanlaatu on millään tavalla suhteessa hintaan jos vertaa parhaisiin samankokoisiin millä tahansa muulla tekniikalla toteutettuihin töllöihin hintaluokassa n.1/3 tuosta.
Vai onko jollekkin tuo katselukulma niin tärkeä tai että on muutaman millin tai sentin ohuempi näyttö.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.3.2013 @ 20:17

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto