Helsingin Sanomat kauppaa iPadia lehtitilauksen kylkiäisenä

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 23.4.2012 13:32 Kommentteja (11)

Helsingin Sanomat kauppaa iPadia lehtitilauksen kylkiäisenä Helsingin Sanomat ryhtyy kauppaamaan Applen iPad-taulutietokonetta kytkypakettina lehden digiversion tilauksen kanssa. Kytkyssä kuluttaja sitoutuu kahden vuoden tilaukseen ja laitteen osamaksuun.
Halvimmillaan iPad ja digitilaus irtoavat 39,9 eurolla kuussa, mikä tarkoittaa yhteensä 957,95 euroa kahden vuoden sopimuskauden aikana. HS:n myymä laite on 16 gigatavun muistilla ja 3G-yhteyksillä varustettu uusin iPad-malli. Kytkykaupalla laitteen ja lehden saa noin 75 euroa halvemmalla kuin erikseen hankittuina.

HS kertoo, että lukulaitteen ja tilauksen kytkypaketti kehitettiin asiakkaiden toiveesta. Yli puolet HS:n kuluttajatutkimuksen vastaajista ilmoitti kiinnostuksestaan liittää lehtitilaukseensa myös iPad lukulaitteeksi.

Digilehdestä löytyy päivän Hesarin koko toimituksellinen sisältö ja lisäksi kuukausi- ja Nyt-liitteiden sisällöt näköisversioina. iPad-paketin yhteyteen on mahdollista liittää myös lehden paperiversion tilaus.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

11 kommenttia

123.4.2012 21:10

Tämähän oivasti selittää Sanoma Oy:n "puolueettomuuden","moderoidessaan"(jättäessään julkaisematta)kriittisiä kommentteja.Puolueettomalla toimituksella ei tietenkään ole mitään kytkyjä? Erkko saisi hävetä,ja loputkin.
Aika kaukana uskottavasta journalismista.Tabletteja on monen merkkisiä,kuinka tämä valittiin/voideltiin?
Luulisi tilaajan saavan päättää laitten merkin,koon ja mallin?

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 23.4.2012 @ 21:12

223.4.2012 23:19

taitaa olla levikki tippunut aika paljon kun tällaisia paketteja myyvät

323.4.2012 23:36

Hyvää markkinointia. All I can say.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arivesa:
Luulisi tilaajan saavan päättää laitten merkin,koon ja mallin?
Hesari tilasi paljon juuri tätä laitetta, mikä mahdollisti kilapilukykyisen hinnan. Usealla eri merkillä ja mallilla ei varmaan tilauksen paljousalennusta olisi saatu, eikä tämä paketti olisi läheskään näin toimiva.


Asus Z87I-Pro|Powercolor Radeon 7950|I5 4670K|RAM:2x4gb @ 1600mHz|650w Seasonic G-series|1tb HDD+128gb SSD|Bitfenix Prodigy mITX-kotelo|

424.4.2012 01:58

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arivesa:
Tabletteja on monen merkkisiä,kuinka tämä valittiin/voideltiin?
Asiakkaiden toiveesta ja siitä, että iPad on markkinajohtaja, siinä se syy. Eiköhän se ole niin, että iPad kiinnostaa potentiaalisia asiakkaita ylivoimaiseti eniten, kuten yleensäkin tablet markkinoilla iPad kiinnostaa ja harvat sitten ostaa muita.

"Helsingin Sanomien mukaan uusi tilausmuoto kehitettiin kuluttajien toiveesta. HS:n kuluttajatutkimuksessa yli puolet vastaajista kertoi olevansa erittäin tai melko kiinnostunut mahdollisuudesta liittää iPad lehtitilaukseensa. iPad valikoitui pakettiin siksi, että se on taulutietokoneiden markkinajohtaja."


524.4.2012 08:58

Hyvä idea, saa nähdä ottaako tulta alleen. Jos Ilaitteista olisin kiinnostunut niin voisin harkita vallan hyvin.

624.4.2012 10:44

Hieno idea jos asuu pääkaupunkiseudulla. Ei paljon lämmitä kun ajattelin tilata kyseisen paketin Siilinjärvelle, niin ipad pitää noutaa humac tai one storesta. Lähin sijaitsee Tampereella, eli hakumatkaa tulee semmoset 350 kilometriä.... Onkohan Helsingin Sanomat kuulleet ikinä postipalveluista???Tai siitä että muualla suomessakin asuu ihmisiä, jotka haluaisivat tilata jotain muutakin lehteä kuin paikallisia sanomia....


Asus M4A78 PRO
AMD Athlon 7850BE 3,2 Ghz
Noctua NH-U12P
6GB DDR2 800Mhz
XFX Radeon 4890 XT
BenQ G2411HD FullHD

724.4.2012 15:29

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti toimelias:
ipad pitää noutaa humac tai one storesta. Lähin sijaitsee Tampereella, eli hakumatkaa tulee semmoset 350 kilometriä.... Onkohan Helsingin Sanomat kuulleet ikinä postipalveluista???
Ai se pitää noutaa liikkeestä? Onpa hassua. Itse asun melko lähellä Helsinkiä, muttei tulisi mieleenkään lähteä tuon takia junalla köröttelemään, kun tosiaan postikin on keksitty.

824.4.2012 16:54

Joo, pitää noutaa henkilökohtaisesti. Tämmöstä lukee sopimusehdoissa :" Asiakkaan on noudettava laite viimeistään neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa sopimuksen voimaantulosta uhalla, että sopimus muutoin katsotaan purkautuneeksi. Asiakkaan on haettava laite henkilökohtaisesti Humac People- tai 1Store-myymälästä."

Melko kätevää....


Asus M4A78 PRO
AMD Athlon 7850BE 3,2 Ghz
Noctua NH-U12P
6GB DDR2 800Mhz
XFX Radeon 4890 XT
BenQ G2411HD FullHD

924.4.2012 17:09

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arivesa:
Tabletteja on monen merkkisiä,kuinka tämä valittiin/voideltiin?
Asiakkaiden toiveesta ja siitä, että iPad on markkinajohtaja, siinä se syy. Eiköhän se ole niin, että iPad kiinnostaa potentiaalisia asiakkaita ylivoimaiseti eniten, kuten yleensäkin tablet markkinoilla iPad kiinnostaa ja harvat sitten ostaa muita.

"Helsingin Sanomien mukaan uusi tilausmuoto kehitettiin kuluttajien toiveesta. HS:n kuluttajatutkimuksessa yli puolet vastaajista kertoi olevansa erittäin tai melko kiinnostunut mahdollisuudesta liittää iPad lehtitilaukseensa. iPad valikoitui pakettiin siksi, että se on taulutietokoneiden markkinajohtaja."


Epäilen "kuluttajatutkimusta" johdatelluksi.iPad lie käytetty yleistävässä mielessä,useat tarkoittaa sillä "tablettia".
Puolta pienempi olisi varmaan usein tarkoituksenmukaisempi, toisaalta "ilmainen" mikähyvänsä kelpaa.
"Reilut paljousalennukset" useimmiten saa hyllyntäytteistä?

1024.4.2012 17:13

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti toimelias:
Joo, pitää noutaa henkilökohtaisesti. Tämmöstä lukee sopimusehdoissa :" Asiakkaan on noudettava laite viimeistään neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa sopimuksen voimaantulosta uhalla, että sopimus muutoin katsotaan purkautuneeksi. Asiakkaan on haettava laite henkilökohtaisesti Humac People- tai 1Store-myymälästä."

Melko kätevää....
Kannattaa siis olla "penpal" joka osaa postittaa, lafkan lähellä, ja hänellä valtakirja noutoon.
Tuskin tuohon juristia tarvitaan,liikuntarajoitteisuus edellyttää mahdollisuutta käyttää valtuutettua "juoksupoikaa".Ei voi olla "dealbreaker",tai lähtenee syrjintäsyyte Erkolle.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24.4.2012 @ 17:17

1127.4.2012 20:21

Järkyttävä hinta!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto