AfterDawn: IT-alan uutiset

LG ratkaisee 3D-sisältöongelman ilmaisella 3D-sisältöpaketilla

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 21.4.2012 10:50

LG ratkaisee 3D-sisältöongelman ilmaisella 3D-sisältöpaketilla LG on tuomassa 3D-kuvaa tukeville älytelevisioilleen uuden 3D World ?palvelun, josta löytyy ilmaista 3D-sisältöä useista kategorioista. LG:n mukaan sisällön puute on ollut monien asiakkaiden huolena 3D-tuellisia laitteita hankittaessa.
Palvelu toimii kaikissa LG Cinema 3D ?malleissa, jotka tukevat Smart TV -toimintoja. 3D World -palvelusta tulee löytymään urheilua, dokumentteja, lifestyle-ohjelmia sekä lastenohjelmia. Nykyisen sisällön lisäksi LG pyrkii solmimaan uusia yhteistyösopimuksia sisällöntuottajien kanssa.

Ilmaisen 3D Worldin lisäksi 3D-kuvaa voi katsella Blu-ray-soittimen avulla tai hyödyntäen television toimintoa, joka muuttaa perinteisen 2D-kuvan 3D-kuvaksi. Vaikka muunnoksella saatava kuva ei pärjää alusta alkaen 3D-tekniikalla tuotetulle sisällölle, saattaa siitä olla lisäiloa joissain tapauksissa.

LG:n Cinema 3D -televisiot perustuvat passiiviseen 3D-tekniikkaa, eli laseissa ei tarvita isokokoista ja painavaa elektroniikkaa. Lisäksi LG:n mukaan passiivinen 3D-tekniikka mahdollistaa paremman 3D-efektin laajemmista katselukulmista.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto