AfterDawn: IT-alan uutiset

Applen toimitusjohtaja vihjaili televisiosta

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 15.2.2012 13:27

Applen toimitusjohtaja vihjaili televisiosta Applen toimitusjohtaja Tim Cook vihjaili sijoittajatapaamisessa Applen nykyisen Apple TV -laitteen potentiaalista ja tarpeesta saada tv-tuotteita massamarkkinoille.
Tim Cook kuvaili Apple TV -projektia edelleen harrastukseksi yhtiön kannalta samoilla sanoilla, kuin edellinen johtaja Steve Jobs aiemmin. Nykyinen tv:n lisälaite on Cookin mukaan Applelle harrastus siksi, että yhtiö ei halua lähettää sijoittajille väärää viestiä laitteen merkityksestä kokonaismyynnin kannalta. Cook kertoo, että Apple TV -laitteita myytiin viime vuonna kolme miljoonaa kappaletta, mikä tekee niistä äärimmäisen marginaalisen tuotteen verrattuna yhtiön i-laitteisin ja tietokoneisiin.

Cook kuitenkin päätti puheensa miettimällä nykyisen Apple TV:n potentiaalia. Cookin mukaan yhtiössä on aina uskottu, että laitteessa on ideaa, joka voisi johtaa johonkin suurempaan. "Jos me seuraisimme intuitiotamme laitteen potentiaalista, saattaisimme löytää jotain isompaa", Cook pohtii arvoituksellisesti. "Tähänastiset käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä laitteeseen. Jotta se voisi muodostua merkittäväksi tuotekategoriaksi, tarvitsemme jotain enemmän massamarkkinoille suunnattua".

Nykyisten huhujen perusteella Applen televisio vastaisi perusidealtaan nykyistä Apple TV -laitetta, mutta sisäänrakennettuna televisioon. Se toisi Applen omat sisältöpalvelut kuten iTunesin ja muut Internet-palvelut television ruudulle hallittavaksi helposti yhdestä paikasta. Ohjaus tapahtuisi äänen avulla Applen iPhone 4S -puhelimista tutun Sirin tapaan.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kiinalaisvalmistaja ratkaisi selfie-kameran ongelman toisella näytöllä Kiinalaisvalmistaja ratkaisi selfie-kameran ongelman toisella näytöllä (11.12.2018 19:53)
Kiinalaisvalmistajat ovat viimeisen parin vuoden aikana koittaneet ratkoa täysin reunuksettoman älypuhelimen ongelmaa kaikkein innovatiivisimmin. Lovi on ollut ollut suosituin ratkaisu, mutta ....
1 kommentti
Samsung päivittää Galaxy Note9:n käyttöliittymää Samsung päivittää Galaxy Note9:n käyttöliittymää (11.12.2018 19:15)
Samsung on tekemässä melkoisia uudistuksia älypuhelinlinjaston käyttökokemukseen, ja niistä kenties tärkeimpänä on uusi One UI, joka korvaa vuosien aikana Galaxy-laitteissa tutuksi tulleen käyttöliittymän. ....
Huomasitko tätä? – EA Sports lisäsi JVG:n uusimpaan NHL-peliin Huomasitko tätä? – EA Sports lisäsi JVG:n uusimpaan NHL-peliin (11.12.2018 18:13)
EA Sports on luonut NHL 19 -peliin hahmot muusikkoduo JVG:n Jare Brandista ja Ville Gallesta. Kaksikko siirtyi peliin perjantaina 7.12.2018 julkaistussa päivityksessä. Jare Brandin ja Ville ....
OnePlus 6T McLaren paljastettiin – Tältä uutuus näyttää OnePlus 6T McLaren paljastettiin – Tältä uutuus näyttää (11.12.2018 13:50)
OnePlus on esitellyt tänään McLaren-brändätyn erikoisversion OnePlus 6T -älypuhelimesta. Puhelin on rakennettu nopeusvaikutelman sekä McLarenin käyttämän värikoodiston ympärille. Puhelimen ....
Reikänäyttöisten puhelimien uusi trendi – Huawei paljasti Honor View 20:n Reikänäyttöisten puhelimien uusi trendi – Huawei paljasti Honor View 20:n (11.12.2018 11:00)
Samsungin lisäksi myös Huawei kiirehti esittelemään puhkaistulla näytöllä varustetun älypuhelimen. Molemmat yhtiöt pitivät kovaa kiirettä julkistamisella, sillä kummallakin oli mahdollisuus ....

Uutisarkisto