AfterDawn: IT-alan uutiset

Google palkkasi Apple-pomon

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 6.2.2012 09:45

Google palkkasi Apple-pomon Google on palkannut aiemmin Applen laitteiden laadusta vastanneen johtajan. Simon Prakash pestattiin VentureBeatin mukaan salaista projektia varten.
Palkkaus saattaa vaikuttaa täysin normaalilta, mutta se on mielenkiintoinen paristakin syystä. Ensinnäkin koskaan aiemmin näin korkea johtaja ei ole VentureBeatin mukaan siirtynyt Applelta Googlen leipiin. Lisäksi Yhdysvaltain oikeusministeriö tutkii teknologiayhtiöiden välistä sopimusta, jonka on sanottu kieltävän yritysten välisen aivomuuton. Google ja Apple ovat mukana sopimuksessa, mutta ilmeisesti se on nyt rauennut.

Prakash on työskennellyt Applella kahdeksan vuoden ajan. Hän on ollut vastuussa yhtiön tuotteiden laadun ja luotettavuuden tarkkailusta. Googlella hän pääsee työskentelemään salaisen projektin parissa. VentureBeat ei osaa sanoa mistä hankkeesta voisi olla kyse, sillä Motorola-kaupan jälkeen mahdollisuudet ovat periaatteessa rajattomat.

Aikaisemmin AfterDawn uutisoi Googlen viihdelaitteesta, jota yhtiö halusi testata reaalimaailman tilanteissa 252 kodissa.

Tägit: Apple Google
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto