AfterDawn: IT-alan uutiset

Canal+ Urheilu HD yksinoikeudella TV Viihteelle

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 17.1.2012 15:28

Canal+ Urheilu HD yksinoikeudella TV Viihteelle TV Viihde ja MTV Media ovat solmineet Canal+ Urheilu HD -kanavaa koskevan sopimuksen, joka antaa TV Viihteelle yksinoikeuden näyttää kanavaa antenniverkossa. Nimensä mukaisesti urheiluun keskittyvä teräväpiirtokanava aloittaa helmikuussa.
Yksi vuoden tärkeimmistä teräväpiirtona tarjottavista urheilutapahtumista on keväällä Suomessa järjestettävät jääkiekön MM-kisat. Kanavalla seurataan patsi itse kisoja, myös Leijonien valmistautumista kevään koitokseen. Valmistavista peleistä näytetään muun muassa Tsekin Euro Hockey Tour -turnaus. Jääkiekon lisäksi kanava näyttää mm. Englannin Valioliigaa, Espanjan La Ligaa, yleisurheilun Timanttiliigaa sekä tenniksen Wimbledon-turnausta.

Teräväpiirtolähetykset ovat yksi MTV MEDIAn tärkeimmistä painopisteistä. On hienoa, että nyt myös antennitalouksissa voidaan nauttia HD-tarjonnasta CANAL+:n laadukkaiden urheilusisältöjen myötä. TV Viihteen kautta meillä on mahdollisuus tavoittaa lähes kaikki antennitaloudet Suomessa. Uskomme, että erityisesti urheilulähetykset ovat merkittävässä roolissa teräväpiirtokatselun yleistymisessä.
Jorma Härkönen, internet- ja kuluttajaliiketoiminnan johtaja, MTV Media


CANAL+ Urheilu HD näkyy TV Viihteen maksu-tv-kortilla kanavapaikalla 67. Teräväpiirtolähetysten katsomiseen vaaditaan DVB-T2-virittimellä varustettu digiboksi tai televisio. TV Viihteen yksinoikeus kanavaan jatkuu vuoden 2013 kevääseen saakka.

Tägit: Canal+ TV Viihde
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto