Samsung esittelee Super OLED -television ensi viikolla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.1.2012 14:40 Kommentteja (4)

Samsung esittelee Super OLED -television ensi viikolla The Verge -verkkolehden toimittajat ovat pistäytyneet CES-messujen tapahtumapaikalla muutama päivä etuajassa. He ovat löytäneet Samsungin pystyttämän julisteen, jossa mainostetaan näkyvästi yhtiön tulevaa Super OLED -televisiota.
Samsungin ohella ainakin LG aikoo esitellä ensi viikolla OLED-näytöllä varusteltua 55-tuumaista ja vaivaiset neljä millimetriä paksua televisiota. Se että eroaako Samsungin "Super OLED" jotenkin olennaisesti tyypillisistä OLED-näytöistä, ei ole tietoa.

Samsungin television arvellaan olevan kooltaan 55-tuumainen, eli yhtä suuri kuin LG:n malli. On mukava huomata, että valmistajat alkavat vihdoin tuoda OLED-teknologialla varusteltuja televisioita markkinoille. Televisio tulee myyntiin melko varmasti ennen tämän vuoden olympialaisia.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

17.1.2012 16:37

Onkohan mahdollista, että markkinoille tullessaan nämä olisivat samantien myös esim. ns. 4k-tarkkuuksisia, vai ripotellaanko tähän pieni välivaihe voiton maksimoimiseksi?

27.1.2012 18:55

Onkohan tämä se, mitä Samsung mainosteli sillä teaserillään, jossa esiteltiin television kehitystä ja sit lopussa jotain että niiltä tulee joku vallankumouksellinen juttu. vai lieneeköhän se sitten joku smart/googleTV juttu.

38.1.2012 00:28
Tnoi
Inactive

hypersuperESpärinä led. No on se ainakin ohut jos ei muuta. :o Tietysti kattellaan nyt kuka sen on mitannut ja mistä kohdasta..

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.1.2012 @ 00:28

415.1.2012 13:07

En tajua miksi nykytelevisioita ei voida tehdä rakenteellisesti kestäväksi ja uhrata se pari senttiä ihan vaan jäykistävään rakenteeseen? Okei, paneeli saadaan sullottua pieneen tilaan mutta henk kohta mielipide on se, että olkoot vaikka viisi senttiä paksu. Mahtuupahan muuntajat sun muu elektroniikka paremmin sisään, ettei tarvi virtajohdon välissä möllöttäviä bokseja katella.


Jos joskus jostain jotain mutta kun ei koskaan mistään mitään.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huawein uudet MateBook D 14 ja MateBook D 15 -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa Huawein uudet MateBook D 14" ja MateBook D 15" -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa (24.2.2020 19:43)
Huawei on julkistanut kaksi uutta kannettavaa tietokonetta. Näiden uutuuksien myynti on alkanut heti Suomessa. MateBook D -sarjan uutuudet ovat varustettu 14- ja 15-tuumaisella näytöllä. ....
Applen isot kuulokkeet ovat tulossa – Julkistus todennäköisesti kuukauden sisällä Applen isot kuulokkeet ovat tulossa – Julkistus todennäköisesti kuukauden sisällä (24.2.2020 18:54)
Apple-brändättyjä over-ear-tyyppisiä, koko korvan peittäviä kuulokkeita, ei tarvitse näillä näkymin odottaa kovin pitkään. Kauppaketju Targetin järjestelmiin on nimittäin ilmestynyt uusi Apple-tuote, ....
1 kommentti
Microsoft paljasti lisää Xbox Series X:n saloja – Näin tehokas uusi konsoli on Microsoft paljasti lisää Xbox Series X:n saloja – Näin tehokas uusi konsoli on (24.2.2020 18:36)
Microsoft on paljastanut lisää tietoa myöhemmin tänä vuonna julkistettavasta Xbox Series X -konsolista. Kovin uutinen oli ehkä suorituskyvyn varmentuminen: Xbox Series X:n grafiikkaohjaimesta ....
Sony julkaisi Xperia 1 II lippulaivamallin sekä vedenkestävän Xperia 10 II puhelimen keskitason hintaluokkaan Sony julkaisi Xperia 1 II lippulaivamallin sekä vedenkestävän Xperia 10 II puhelimen keskitason hintaluokkaan (24.2.2020 17:00)
Sony on julkaissut vuoden 2020 lippulaivamallinsa, joka kantaa nimeä Xperia 1 II. Tämä puhelin on suora jatkaja Xperia 1 -mallille. Jatkoa sai myös keskitason Xperia 10, jonka seuraaja on nimeltään ....
Google indeksoi WhatsApp-ryhmien linkkejä – Älä jaa kutsulinkkejä julkisesti Google indeksoi WhatsApp-ryhmien linkkejä – Älä jaa kutsulinkkejä julkisesti (24.2.2020 06:28)
Verkossa jaettujen yksityisten WhatsApp-ryhmien kutsulinkit indeksoituvat muiden linkkien tapaan Googlen hakukoneeseen. Asia on nostettu esiin mediassa esiin, koska ilmeisesti hakurobottien ....

Uutisarkisto