Samsung esittelee Super OLED -television ensi viikolla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.1.2012 14:40 Kommentteja (4)

Samsung esittelee Super OLED -television ensi viikolla The Verge -verkkolehden toimittajat ovat pistäytyneet CES-messujen tapahtumapaikalla muutama päivä etuajassa. He ovat löytäneet Samsungin pystyttämän julisteen, jossa mainostetaan näkyvästi yhtiön tulevaa Super OLED -televisiota.
Samsungin ohella ainakin LG aikoo esitellä ensi viikolla OLED-näytöllä varusteltua 55-tuumaista ja vaivaiset neljä millimetriä paksua televisiota. Se että eroaako Samsungin "Super OLED" jotenkin olennaisesti tyypillisistä OLED-näytöistä, ei ole tietoa.

Samsungin television arvellaan olevan kooltaan 55-tuumainen, eli yhtä suuri kuin LG:n malli. On mukava huomata, että valmistajat alkavat vihdoin tuoda OLED-teknologialla varusteltuja televisioita markkinoille. Televisio tulee myyntiin melko varmasti ennen tämän vuoden olympialaisia.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

17.1.2012 16:37

Onkohan mahdollista, että markkinoille tullessaan nämä olisivat samantien myös esim. ns. 4k-tarkkuuksisia, vai ripotellaanko tähän pieni välivaihe voiton maksimoimiseksi?

27.1.2012 18:55

Onkohan tämä se, mitä Samsung mainosteli sillä teaserillään, jossa esiteltiin television kehitystä ja sit lopussa jotain että niiltä tulee joku vallankumouksellinen juttu. vai lieneeköhän se sitten joku smart/googleTV juttu.

38.1.2012 00:28
Tnoi
Inactive

hypersuperESpärinä led. No on se ainakin ohut jos ei muuta. :o Tietysti kattellaan nyt kuka sen on mitannut ja mistä kohdasta..

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.1.2012 @ 00:28

415.1.2012 13:07

En tajua miksi nykytelevisioita ei voida tehdä rakenteellisesti kestäväksi ja uhrata se pari senttiä ihan vaan jäykistävään rakenteeseen? Okei, paneeli saadaan sullottua pieneen tilaan mutta henk kohta mielipide on se, että olkoot vaikka viisi senttiä paksu. Mahtuupahan muuntajat sun muu elektroniikka paremmin sisään, ettei tarvi virtajohdon välissä möllöttäviä bokseja katella.


Jos joskus jostain jotain mutta kun ei koskaan mistään mitään.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto