AfterDawn: IT-alan uutiset

Google Chrome 16.0 beta sisältää tuen usealle profiilille

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 3.11.2011 21:25

Google Chrome 16.0 beta sisältää tuen usealle profiilille Google on julkaissut suositusta Chrome-selaimesta uuden beta-version, joka sisältää usean profiilin käytön mahdollistavan "Sign in to Chrome" -synkronointiominaisuuden.
Chrome 16.0 betan avulla päätietokoneen selaimen asetukset, kirjanmerkit, verkkohistorian ja tallennetut salasanat saa siirrettyä vaivattomasti mille tahansa toiselle tietokoneelle. Käyttäjän pitää vain kirjautua Google-tiliin integroituun profiiliin. Firefoxiin verrattuna asetusten synkronointi tietokoneiden välillä onnistuu selvästi helpommin.

Mikäli samaa tietokonetta käyttää useampi henkilö, niin asetusten sekoittumisen välttämiseksi jokaiselle käyttäjälle voidaan laatia oma profiili. Asetusten vaihtaminen vaatii vain toisen profiilin aktivoimisen.

Google kuitenkin huomauttaa, ettei ominaisuutta ole suunniteltu suojaamaan tietoja muilta käyttäjiltä, joten kuka tahansa samaa konetta käyttävä voi aktivoida muiden profiilit.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto