Google miettii Yahoon oston rahoittamista

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 23.10.2011 15:34 Kommentteja (2)

Google miettii Yahoon oston rahoittamista Hakukoneyhtiö Google tutkii mahdollisuuksiaan osallistua kilpailijansa Yahoon ostamiseen. Google ei ole tekemässä suoraa ostotarjousta, minkä kilpailuviranomaiset todennäköisesti estäisivät.
Sen sijaan Googlen ajatuksena on osallistua kilpailijansa valtaamiseen rahoittamalla kahta sijoitusinstituutiota. Neuvottelut osapuolien välillä ovat vasta alkuvaiheessa, eikä mitään sopimuksia ole tehty. Wall Street Journalin lähteen mukaan on mahdollista, ettei Google osallistu Yahoon ostoon millään tavalla. Kilpailuviranomaiset eivät myöskään välttämättä katso hyvällä, että maailman suurin hakukoneyhtiö häärii ostajien taustalla.

WSJ:n mukaan rahoittamalla investoijia Google saisi samalla oikeuden esittää omia mainoksiaan Yahoon sivuilla. Google-mainosten esittämistä Yahoon sivuilla on mietitty jo aiemmin, mutta kilpailuviranomaiset estivät hankkeen vuonna 2008.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Google mainos Yahoo
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

123.10.2011 20:22

Ei tule onnistumaan. On Googlella niin hallitseva asema.


BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

224.10.2011 12:08

Hyvin harvoin ne mitään todellista tilannetta estävät. Maailma on täynnä yhtiöitä ja kartelleja joilla on aivan helvetillinen määräävä markkina-asema ja ne saavat tehdä ihan mitä lystää.

EU on nyt muutaman kerran yrittänyt tehdä jotain, mutta USA:n yritykset tekee mitä lystää, jos USA katsoo sen olevan maan etujen mukaista.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto