AfterDawn: IT-alan uutiset

Sonyn uusittu PS3-kaukosäädin ohjaa myös kotiteatteria

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 10.10.2011 13:56 Kommentteja (2)

Sonyn uusittu PS3-kaukosäädin ohjaa myös kotiteatteria

Sony on tuomassa markkinoille päivitettyä versiota PlayStation 3 -konsolin ohjaukseen tarkoitetusta kaukosäätimestä. Uudella säätimellä voidaan ohjata myös television ja Sonyn omien kotiteatterivahvistimien toimintaa, mikä vähentää olohuoneen kaukosäätimien määrää.
Päivitetty PS3-kaukosäädin julkaistiin jo keväällä Japanissa, mutta sen saapuminen myös Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoille on ollut hidasta. Laite on yhteensopiva kaikkien PS3-versioiden kanssa. Audiosäädöt toimivat pelkästään Sonyn omilla vahvistimilla.

Suurin ulkoinen muutos aiempaan malliin on yksinkertaisesti äänenvoimakkuuden ja kanavanvaihdon nappulat ohjaimen alaosassa. Kaukosäädin on kätevä vaihtoehto varsinkin vähemmän teknisille käyttäjille, joille peliohjaimen nappulat saattavat osoittautua ylivoimaiseksi haasteeksi.

Sony ei ole ilmoittanut uuden kaukosäätimen hintaa, mutta vanhaa säädintä myydään tällä hetkellä runsaan parinkymmenen euron hinnalla.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

110.10.2011 14:11
AfterDawn Addict

Ajattelin ostaa, mutta en ostakkaan, koska voin käyttää PS3 omalla Samsungin telkkarin kaukosäätimellä ^^


890GX Extreme3,Phenom II X6 1055T,Mugen 2,GTX 460 OC,Kotelo R3,HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz,Kiintolevy F3 1TB,
Blu-ray,Antec TruePower 550W,BenQ 24LED,Acer V223HQ,Creative Gigaworks T3,Razer Arctosa,Logitech G400,Siberian V2 Blue Edition,G27 Ratti,Asus X5DC läppäri,Samsung 6-sarjan 40,PS3 320Gb,NuForce NE700X,Brother MFC-J6710DW, Nokia Lumia 800, Motorola Razr Maxx, B&W C5 mobile headphones

210.10.2011 18:12

-> Hankintaan
Itseasiassa juuri eilen ajattelin, että pitäisi käydä ostamassa sellainen PS3:n kaukosäädin. Onneksi osui silmään tämä ni hankin ennemmin tämän, kiitos AD! Elokuvia katsellessa tuo kapula on ohjainta mukavempi. Vaikka sonyn telkkari on ja HDMI:n kautta onnistuu tuo PS3:n ohjaus TV:n kapulalla niin siinä on vain pause/play ja kelausnappi ja kaikki menut ym. on pitkien valikkojen takana.


BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto