AfterDawn: IT-alan uutiset

Alibaba on kiinnostunut Yahoon ostamisesta

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 3.10.2011 13:06 Kommentteja (1)

Alibaba on kiinnostunut Yahoon ostamisesta Kiinalainen web-bisnekseen erikoistunut Alibaba Group on kertonut olevansa erittäin kiinnostunut hakukoneyhtiö Yahoon ostamisesta. Yhtiön toimitusjohtaja Jack Ma kertoi asiasta All Things Digital -blogille.
Alibaba ei ole kovin hyvin tunnettu länsimaissa, mutta se on toimittanut useita suosittuja markkinapaikkoja, kuten Alibaba.com, Taobao Marketplace ja Taobao Mall. Yhtiö vastaa myös eTao-hakukoneen kehityksestä ja Kiinan Yahoon toiminnasta, jonka se osti vuonna 2005. Alibaballa on toimintoja 70 maassa ja työntekijöitä löytyy 22.000.

Yahoon tilanne on ollut viime aikoina heikko ja AOL:n kerrottiin neuvottelevan hakukoneyhtiön ostamisesta, joten Alibaba voi joutua tarjouskilpailuun jos se aikoo ostaa nykyisen yhteistyökumppaninsa. Myös Microsoftin on kerrottu olevan kiinnostunut Yahoosta, jonka se yritti vallata jo vuonna 2008.

Tägit: Yahoo
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.10.2011 23:06

Jaahas. Millainenhan kisa on oikein tulossa. M$ tosiaan varmaan haluaisi Yahoon.

Kiinalaiset eivät tarvitse enää mitään enempää ja M$:lläkin on jo kaikki joten toivon että AOL saa hankituksi Yahoon jos siitä kilpailu tulee.

Niin ja mikäs hakukoneyhtiö se enää oikein on kun hakukonekkin pyörii Bingin moottorilla.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3.10.2011 @ 23:11

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto